L'OCCITANE je prošle godine lansirao vrlo sunčanu, vrlo slasnu kolekciju ruževa, balzama, pilinga i maski, inspiriranu provansalskim tržnicama. Kolekcija obogaćena sastojcima kao što su mrkva, mandarina, malina, pomelo i šipak, prepuna je okusa i tekstura od kojih rastu zazubice.

Galerija PR PR PR +7 PR

OD OKUSA PROVANSE DO NJEZINIH BOJA ...

Ove godine, L'OCCITANE ju je učinio još većom i boljom, a nadahnuće crpi iz veličanstvenih boja jedinstvene regije koja je srce L'Occitanea – Provanse.

Nije novost da nije moguće zamisliti Provansu, a bez da odmah ne pomislite na sunčevu svjetlost. Upravo je to jedan od razloga zašto ovi Provansom inspirirani ruževi dolaze u intenzivno žutim kutijicama!

Unutar veselih, žutih kutijica, L'OCCITANE predstavlja prekrasne nove nijanse intenzivnih ruževa koje ne odlikuje samo boja! Kao i već postojeći ruževi, nova kolekcija je formulirana bez silikona i životinjskih sastojaka (osim pčelinjih proizvoda - vosak) i prožeta suncem obasjanim voćem - zato će savršeno njegovati kožu!

 

Otkrijte svoje boje

Svaki intenzivni ruž iz L'Occitanea je obogaćen vitaminom E, kao i ekstraktima provansalskog i mediteranskog voća i povrća. Ruževi besprijekorno glatko klize po usnama i pružaju završni polu-mat učinak, a njihova postojanost može trajati i do 8 sati. Kremaste, hidratantne formule pružaju usnama potrebnu mekoću i ugodu tijekom cijeloga dana.

Tri nove nijanse, koje ulaze u trajnu kolekciju, inspirirane su pitoresknim mjestom Roussillon i veličanstvenim bojama njegovog pejzaža koji zaustavlja dah.

Od intenzivnih boja do sjaja na usnama ...

Ako tražite boju za usne koja je manje intenzivna, gotovo suptilna, ili samo želite da vaše usne sjaje, Slasna uljna sjajila za usne bit će savršen izbor. Baš kao i ruževi, formulirana su bez silikona i životinjskih sastojaka (osim pčelinjeg voska), a pružaju vašim usnama potpuno drugačiji izgled. Obogaćena su provansalskim i mediteranskim spojem voća i botaničkih ulja, vitaminom E i hidratizirajućim sastojcima. Njeguju vaše usne, te istovremeno pružaju sjaj, puninu, slasni dodir boje i svjež miris. Uljna tekstura omogućuje glatko nanošenje i pruža raskošni osjećaj ugode na usnama.

PR PR Foto: PR

Piling s dinjom za ultrameke usne...

Osim proizvoda za usne, i kolekcija Slasnih pilinga za usne dobila je pojačanje, novi slasni okus i miris – Sweet Melon. Nalik na slushy, »zamrznuta« tekstura novog pilinga za usne nježno uklanja mrtve stanice kože i usnama pruža mekan, zaglađen, umirujuć osjećaj pun svježine i hidratacije. Formuliran je s provansalskom dinjom, uljima pomela, mrkve i šipka te snažnim vitaminom E. Prirodan, zamaman miris dinje je toliko neodoljiv da ćete svakoga dana htjeti koristiti ovaj Slasni piling!

...i maska s dinjom za svježi sjaj kože lica

Dinja je i u srcu formule Revitalizirajuće maske za lice i područje oko očiju. Maska je obogaćena svježe ubranom dinjom iz Provanse i vitaminom C, donosi uzbudljivu teksturu punu svježine nalik sorbetu i koži pruža trenutni energizirajući kick. Nanesite je na cijelo lice ako je želite koristiti kao masku, ili ju stavite samo na područje oko očiju. Ako želite ultraosvježavajući i rashlađujući efekt, stavite ju u hladnjak 10 minuta prije upotrebe. Pazite: donijet će snažno osvježenje!

Više informacija na www.loccitane.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju