Nije li san svake od nas jesti ukusno, a pritom ne skupljati suvišne kilograme? Pripreme za ljeto su već u tijeku, a pronašle smo i najboljeg saveznika u mršavljenju za postizanje top forme i održavanje fit linije tijekom cijele godine! Bez izgladnjivanja, bez jojo efekta, i sve to uz ukusne obroke i okuse! Pa, kako?

Radi se o 100% Smart Mealu, proizvodu kojeg potpisuje 100% Smart Food, brend prepoznatljiv po zdravoj prehrani temeljenoj na prirodnim i organskim sastojcima. Premium zamjenski obrok nije samo običan shake na kakve smo navikli. Dizajniran je na način da, kao potpuno uravnotežen obrok, pruža tijelu sve potrebne nutrijente. Vitamin C, cink, selen, magnezij…na prvoj su liniji obrane imuniteta i konzumacijom 100% Smart Meala unosimo ih u organizam – baš kao da smo pojeli kompletan obrok. Savršena alternativa pekari ili nekoj brzoj hrani, zar ne?

PR PR (Foto: PR) Bez ugljikohidrata, masti i šećera, baziran na organskoj steviji, s visokim udjelom proteina idealan je za održavanje željene tjelesne težine, bez negativnih utjecaja na zdravlje. Brojni su oni trenuci kad ne stignemo pripremiti kvalitetan obrok. Obzirom na urbani ritam i jurnjavu sa sastanka na sastanak, pribjegavamo rješenjima koja su nam pri ruci, ali često ista nisu zdrava. Priprema 100% Smart Meala gotova je u sekundi, potrebno ga je samo pomiješati s vodom ili omiljenim mlijekom. Na izbor imamo 3 okusa: čokolada, vanilija i jagoda-banana.

PR PR (Foto: PR) Gubitak kilograma uz okuse čokolade više nije san! 100% Smart Meal lako se apsorbira jer sadrži topljiva vlakna rijetke akacije, netopljiva vlakna bambusa azijskih polja i prebiotik inulin. Smanjuje razine šećera i kolesterola i bezbolno nam omogućuje zdravu i uravnoteženu prehranu.

PR PR (Foto: PR) Održavanje željene tjelesne težine nikad nije bilo lakše uz ovaj ukusni premium zamjenski obrok koji nam je spas u svakom trenu – kad nas uhvate cravingsi, kad bismo nešto slatko, kad jurimo i kad smo u gužvi…Obzirom na sve rečeno, mi kažemo 100% Smart Meal = 100% pametan izbor!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju