Panoramski kotač, nova atrakcija Adventa u Zagrebu, pušten je u pogon na Trgu dr. Franje Tuđmana, na kojem se smjestio i veliki lunapark kao središnja lokacija dječjeg adventa. Nema sumnje da će famozni Winterland biti jedno od najzabavnijih mjesta u gradu koje će posjećivati i djeca i odrasli.

Galerija Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 8 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 9 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 4 +8 Famozni Winterland otvoren je u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana

Osim što će pružiti nezaboravan sadržaj za mlade, tinejdžere, roditelje, ali i sve željne dobre zabave, u sklopu Winterlanda na Trgu dr. Franje Tuđmana postavljena je i jedna od najvećih svjetskih atrakcija. Riječ je o Panoramskom kotaču, visokom čak 36 metara, koji će posjetiteljima pružiti potpuno jedinstven osjećaj Adventa s veličanstvenim panoramskim pogledom na grad Zagreb.

Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 9 Panoramski kotač glavna je atrakcija ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Jedinstvena naprava godinama je zaštitno lice svjetskih destinacija, a napokon je došao red i da zagrebački Advent dobije jednu takvu reprezentativnu atrakciju. Najpopularniji London Eye smatra se neizostavnim dijelom pop kulture, bečki Wiener Riesenrad pruža spektakularan pogled na baroknu prijestolnicu, a pariški Ferris wheel na najromantičniji grad na svijetu.

Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 1 Famozni Winterland otvoren je u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Zagrebački panoramski kotač s 24 poluotvorene kabine idealan je za cijelu obitelj, ali i za sve one željne dobrog Instagram momenta. U svakoj kabini može sjediti maksimalno pet osoba, dok je ukupan kapacitet panoramskog kotača 120 osoba. U dva kruga vožnje, koja traju otprilike 10 minuta, zainteresirani će imati priliku uzdići se iznad grada Zagreba i uživati u božanstvenom pogledu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 10 U Winterlandu se mogu zabavljati djeca, mladi, odrasli (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Osim spomenute neizostavne svjetske atrakcije, nova adventska lokacija Winterland tijekom cijelog Adventa u Zagrebu nudit će dodatne sadržaje za djecu i tinejdžere, ali i sve one željne adrenalina. Samim time, bit će najveća zabavna zona u Zagrebu s čak 22 naprave, od kojih neke od njih prvi put dolaze u Zagreb.

Velika fotogalerija: Pogledajte kako ove godine izgleda Advent u Zagrebu Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 22 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 21 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 20 +24 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 19

Od Rangera do Sky Flayera, letećeg tepiha, piratskog broda do naprava za najmlađe posjetitelje, kao što su bungee jumping, trampolin i labirint. Uz to, na dječjoj pozornici svaki će se vikend održavati programi besplatnih predstava i radionica za najmlađe.

Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 7 Winterland će biti najveća zabavna zona u Zagrebu s čak 22 naprave (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju