Ove veljače dm ponovno nagrađuje svoje vjerne kupce višestrukim bodovima na ukupnu kupnju! Obavite li kupovinu u razdoblju od 8. do 15. veljače, u dm-u vas čeka 5 puta više active beauty bodova na ukupnu kupnju uz koje možete ostvariti odlične popuste! Sve što trebate napraviti jest obaviti kupovinu u svojoj omiljenoj dm prodavaonici, a višestruki bodovi obračunat će vam se na blagajni.

 Veljača u dm-u donosi pravu lavinu višestrukih bodova, pa tako uz spomenutu pogodnost, višestruke bodove ostvarujete i kupovinom osviještenog asortimana. Naime, tijekom cijele veljače, za svaku kupnju označenih proizvoda prirodne kozmetike, osviještene prehrane, proizvoda za higijenu i kućanstvo te eko proizvoda za bebe zaradit ćete 20 puta više bodova na dm active beauty kartici, a potrošite li na označene proizvode 150 kuna ili više, u dm-u će vas nagraditi i trajnom torbom za kupovinu.

PR PR  

Tu su i online active beauty kuponi koje dva puta mjesečno možete aktivirati na active beauty portalu, pa tako od 1. do 15. veljače u dm-u ostvarujete 30 puta više bodova pri kupnji proizvoda omiljenih brendova Head&Shoulders, L'oreal Paris, Garnier, Airwick, Finish i Ariel te 25 puta više bodova na šampone i regeneratore Nivea.

  PR PR

Ako još to niste učinili, registrirajte svoju dm active beauty karticu na active beauty portalu. Prođite sve korake registracije i potvrdite privole kako biste mogli koristiti bodove koje prikupite i ostvariti popuste. Stanje bodova možete provjeriti u bilo kojem trenutku na active beauty portalu ili na ekranu za kupce u dm prodavaonicama koji se nalaze uz blagajne.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju