Želite promjenu, a nemate jasnu viziju idealne frizure koju biste željeli isprobati? Ako imate na umu nešto novo, trendi i zanimljivo, inspirirati vas mogu TikTok favoriti s milijardama pregleda.

Ideje za stiliziranje kose s najpopularnije društvene mreže probudile su i zanimanje Voguea, a mi vam donosimo tri hita s kojima ćete osvježiti svoj izgled i zablistati potpuno novim sjajem.

Frizura inspirirana 90-ima

Ova će frizura laskati mnogim oblicima lica, a odnosi se na dugu kosu ošišanu slojevito, veoma voluminozno feniranu. Neizbježne su i tzv. šiške zavjese, a takav će vam izgled podariti sličnost s najvećim holivudskim zvijezdama 90-ih, poput Farah Fawcett.

@haleyybaylee Come get my favorite haircut with me 😎 #haircut #hairstyle ♬ Escapism. - Super Sped Up - RAYE

Francuski bob

Francuskinje su žene za koje se smatra da imaju najviše stila, ležerne su i čini se kao da se ne trude previše, a dojam koji ostavljaju uvijek je besprijekoran i elegantan. Jedna od frizura najviše inspiriranih njima francuski je bob. Kosa seže do iznad brade, puna je teksture i volumena, a sam je rez pomalo neravan, nemarno razbarušenih krajeva. Često ga prate i šiške duljine do obrva.

@faick_hair French bob 💇🏻‍♀️ #haircut #bob #trend #mood #hairvideos #viral #tiktok #milano #cut #hairdresser #beautiful #girl ♬ Oh, Pretty Woman - Pomplamoose

 

Butterfly frizura

Ovaj način stiliziranja kose vrlo je slojevit, za njega su karakteristični kraći pramenovi koji uokviruju lice, a odmiču se od njega poput krila, duži pramenovi padaju do ispod ramena. Takva frizura pomalo je slična frizuri nadahnutoj 90-ima, ali cjelokupan joj je dojam opušteniji, kosi daje prirodan volumen te ona izgleda kao da je u pokretu.

@glamcatt Look at this mane 🤩 Long layers A beautiful butterfly haircut ✨ Nutley nj #longlayers #longlayeredhaircut #butterflyhaircut #faceframinglayers #curtainbangtutorial #haircuttutorial #haircut #longhaircut #hairshears #oliviagarden #colorwow #dreamcoat #njhairsalon #njstylist #njhaircut #theglamcatt #glamcatt ♬ die for you sped up - lyriclychee

  Lažni volumen: Sedam frizura koje sjajno pristaju ženama s tankom kosom Michelle Williams - gusti pixie Bella Hadid - tupi bob Michelle Williams - gusti pixie +4 Kristen Bell - valoviti bob

10 najutjecajnijih frizura svih vremena koje nikad ne izlaze iz mode Jane Birkin Mia Farrow Cher +7 Marilyn Monroe

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju