Mnogi od nas su se tijekom borbe za čistu i glatku kožu okreću maskama za lice, pogotovo oni skloni dosadnim miteserima koji uvijek nađu način da se vrate.

Maska koja dobiva na stotine oduševljenih komentara na Amazonu bori se sa svim ovim problemima i prema tvrdnjama većine onih koji su je kupili - to radi uspješno.

Radi se o Vassoul Suction crnoj maski koja, barem ako je vjerovati recenzijama kupaca na Amazonu, radi sve što je potrebno kada je u pitanju pročišćavanje pora.

Kako navodi proizvođač, osim mitesera ova maska uklanja tvrdoglavu prljavštinu s kože, a pobjeđuje i u borbi s drugim problemima kao što su proširene pore i masna koža.

Osim toga, ova maska, ako je vjerovati obećanjima, vlaži kožu, čini je čvršćom, poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje učinke zračenja na kožu.

Njezina cijena na Amazonu je 14,49 dolara, odnosno 93,23 kn. Od 3296 kupaca koji su je ocijenili, njh 90 posto, odnosno gotovo 3000 dalo joj je čistu peticu.

Nisam mislila da je moguće ukloniti mitesere bilo kakvom peel-off maskom, ali probala sam ovu i upalilo je, samo je jedan od komentara zadovoljnih kupaca.

Bila sam vrlo neodlučna pri kupnji jer je toliko lažnih proizvoda koji su toliko slični, ali ovo je prava stvar, još je jedna poruka.

Pročitajte i recept za masku od samo 2 sastojka koja eliminira prištiće.

Vassoul Suction crna maska Vassoul Suction crna maska (Foto: Amazon)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju