Aurora je plijenila pažnju na crvenom tepihu ispred Dolby Theatrea u Hollywoodu, u kojem je održana 92. dodjela filmskih nagrada Oscar.

Galerija

Norveška pjevačica koja je zajedno s Idinom Menzel otpjevala nominiranu pjesmu "Into the Unknown" iz animiranog filma "Snježno kraljevstvo 2" na najvažnijem crvenom tepihu pojavila se u netipičnom oskarovskom izdanju.

Ne samo da je odabrala prsluk bez rukava i predimenzionirane hlače – komade koji se rijetko kad viđaju na crvenom tepihu, već je i neobično izdanje koju je za ovu priliku sašila njezina sestra sparila s vintage krunom te s bijelim chunky tenisicama.

Aurora i Billie Eilish na Oscarima 2020. - 4
Chunky tenisice za neočekivano izdanje norveške pjevačice Aurore (Foto: Afp)

Iako su predimenzionirane tenisice najudobnije moguće rješenje za bilo koju prigodu, na crvenom se tepihu gotovo nikada ne viđaju. To ne čudi ako je poznato da je riječ o modelu koji uvijek izaziva najviše podjela – neke žene ih obožavaju, dok ih druge nikada ne bi obule.

Za tenisice se odlučila i mlada glazbena zvijezda Billie Eilish, koja je na ovogodišnjim Oscarima pjevala obradu pjesme "Yesterday" tijekom In Memoriama.

Ljubiteljica ležernog stila bijelo-crne tenisice sparila je s predimenzioniranim Chanelovim odijelom. Kako je to izgledalo na najvažnijem crvenom tepihu, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Aurora i Billie Eilish na Oscarima 2020. - 1
Billie Eilish na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara (Foto: Afp)