Jillian Lynch iz Ohia udala se 13. svibnja ove godine u haljini američke dizajnerice Camile Coelho. I to ne bi bilo ništa posebno da haljinu nije pronašla u second hand trgovini po cijeni od tek 3,75 američkih dolara, odnosno oko 27 kuna.

Galerija U trgovinama rabljenom robom mogu se pronaći haljine po povoljnim cijenama Maksi haljina Reyna Camile Coelho. 1589 kn Maksi haljina Reyna Camile Coelho. 1589 kn +0 Maksi haljina Reyna Camile Coelho. 1589 kn

Da je haljinu kupila preko internetske trgovine Revolve, na kojoj se inače prodaje, platila bi je 220 dolara, odnosno nešto više od 1500 kuna.

Uvijek kupujem u trgovinama rabljenom robom, pa nikad nisam ni razmišljala o tome da odem u salon za vjenčanice, priznala je Jillian Lynch Insideru.

Otprilike mjesec dana prije vjenčanja krenula je u potragu po lokalnim trgovinama rabljenom odjećom za haljinom koju će nositi kada bude razmjenjivala zavjete sa svojim partnerom s kojim je u vezi već 13 godina.

S obzirom na to da su se odlučili za maleno vjenčanje od svega 30-ak gostiju u Tempeu u Arizoni, gdje živi većina njihove obitelji i prijatelja, i odabir vjenčanice htjela je prilagoditi skromnijoj ceremoniji.

Trebalo joj je samo četiri dana da pronađe pravi "ulov" – nenošenu slip-haljinu s asimetričnim dekolteom i visokim prorezom Camile Coelho u trgovini St. Vincent de Paul, ali i bež sandale s manjom blok-potpeticom, koje je platila tek osam dolara (odnosno oko 57 kuna).

Svoju potencijalnu vjenčanu kombinaciju u vrijednosti od 84 kune podijelila je na TikToku, a ona je preko noći postala viralni hit s više od 2,7 milijuna pregleda na ovoj društvenoj mreži.

@jilly_lynch

so happy with all these finds

original sound - Jillian


Iako isprva nije bila sigurna hoće li haljinu od 27 kuna uistinu nositi na vjenčanju, stotine komentara potpore uvjerili su je da je ipak odabere za svoj važan dan. Svaki put kad bi probala haljinu, sve više bi joj se svidjela.

Komentatori na TikToku savjetovali su je da odnese haljinu krojaču te da je prilagodi njezinoj konfekcijskoj veličini.

Haljina je sužena u predjelu struka, dodan je čipkasti detalj na prednjem dijelu kako bi se vizualno smanjio prorez te su dodane nove naramenice. S krojačkim popravcima cijena haljine popela se na 820 kuna, što je i dalje povoljno u odnosu na cijene drugih vjenčanica u redovitoj prodaji.

Biste li nosili haljinu iz trgovine rabljenom robom za svoje vjenčanje?

glasova:



Povrh svega, mladenka se u haljini osjećala fantastično.

Mislim da se nikad nisam osjećala tako dobro u haljini, priznala je kasnije Jillian Lynch. Tako bi se trebale osjećati sve mladenke na dan svojeg vjenčanja.

@jilly_lynch

 

Put Your Head On My Shoulder - Paul Anka

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju