Izostavimo li klasične proljetne trendove kao što su pastelne boje, točkice, volani ili pak one koji nadilaze sezone poput kariranog uzorka, ovo nas proljeće poziva na hrabrost

Galerija Ovoga proljeća miješajte uzorke i boje Uterque, 1390 kn Topshop, 415 kn +9 Uterque, 1390 kn Ovo proljeće nose se statement komadi, a kada je riječ o bojama, sve se vrti oko žarkih nijansi, bilo da je riječ o monokromatskim ili color blocking outfitima. Taj trend vidljiv je i na mrežnim stranicama high street brendova do čijih krpica možete i online.

Kako su najpopularniji komadi u trgovima često rasprodani, kupovinu možete preseliti na web, a ako ste vlasnik Mastercard® kartice, obratite pozornost na uslugu Mastercard SecureCode koja osigurava dodatnu sigurnost i u internetskim bespućima. Usluga djeluje tako da dobijete kod koji je poznat samo vama i banci, no ne i trgovcima, pa i da netko drugi zna vaš broj kartice, kupnja se ne bi mogla dovršiti bez unošenja ispravne SecureCode šifre.

Igre bojama i uzorcima

Uz trend miješanja i sparivanja uzoraka, trend koji ćemo voljeti ovog proljeća jest miješanje različitih boja. Na modnim se pistama tako pojavila i kombinacija omiljene milenijske roza boje uz crvene komade. Ova dva proljetna trenda poprilično je jednostavno pratiti s obzirom na to da pravila nema. Igrajte se i uparite uzorke koji se u svojoj različitosti nekako spajaju. Ako se ipak ne osjećate toliko odvažno, tu je još jedan trend koji će obilježiti ovo proljeće, a to su dvodjelni komadi u istom uzorku ili boji.

Igrajte se i uparite uzorke koji se u svojoj različitosti nekako spajaju. Ako se ipak ne osjećate toliko odvažno, tu je još jedan trend koji će obilježiti ovo proljeće, a to su dvodjelni komadi u istom uzorku ili boji.

Plastični i prozirni komadi

Jedan od trendova za 2018. godinu koji zaista traži odvažnost jesu prozirni komadi koji ne ostavljaju puno prostora za maštu. Ako je suditi po modnim pistama, od svih materijala svakako vodi plastika. Kišno je proljeće kao stvoreno za vodootpornu plastiku, stoga ne čudi što su mnogi svjetski brendovi već izašli sa svojim IT komadima, koje ćemo, kako stvari stoje, viđati svuda sljedećih 12 mjeseci.

Saten u svakoj prilici

Uz prozirne i plastične komade, saten je materijal koji je dominirao na modnim pistama zbog dva razloga. Prvo zato što je sjajan i ističe figuru na lijepim mjestima, a drugi je razlog to što je lagan i lijepo pada pa ga je ugodno nositi cijelu noć.

Sofisticirano u resicama

Ovaj trend divljeg zapada već je u rujnu osvojio međunarodne modne piste, a ovog će proljeća posebno zaživjeti, i to ne samo na festivalima nego i na ulicama. Resice ove sezone imaju sofisticirani i osnažujući efekt, ali još uvijek se možete zabavljati s njima.

''Pepeljugine'' cipele za svaki dan

Ovog proljeća više je zaista više kada se radi o šljokicama i cipelama. U mnoštvu boja i stilova, uključujući gležnjače, tenisice, cipele na petu, šljokičasta obuća neka vam bude prvi izbor ako želite razbiti jednoličnu kombinaciju. A kombinacija koja je modni must have jest ona sa šljokičastim cipelama i čarapama.

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Team u suradnji s kompanijom Mastercard i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju