Mame Biserka, Jelena i Ljiljana došle su na kavu i kolače sa svojim kćerkama. Pri tome nisu ni slutile kakvo su im iznenađenje njihove cure pripremile. A što je tek dočekalo jednu predivnu Luciju... Pogledajte poruku koju svaka mama zaslužuje čuti

Ana, Lidija i Timea pozvale su svoje mame na kavu i kolače. Jer prekrasno proljetno popodne je stvoreno za jedno opušteno druženje u najboljem društvu. Mame pri tome nisu mogle niti naslutiti što ih čeka nakon što ih njihove princeze dočekaju ispred jednog od najljepših zagrebačkih hotela.

'Mame Biserka, Ljiljana i Jelena došle su na kavu i kolače sa svojim kćerkama. Pri tome nisu ni slutile kakvo ih iznenađenje čeka. Pogledajte poruku koju svaka mama zaslužuje čuti '

Vjerojatno im nije bilo baš jasno zašto kavicu nisu mogle popiti kod kuće, dok se krčka večera ili ručak za sutra koji se kuha zato "da ga poneseš, pa da ne moraš kuhati“.

Mame nisu znale da im je njihova kćerka dan ranije snimila poruku. Poruka je bila odgovor na pitanje – što svojoj mami ne govoriš dovoljno često, a ona to zaslužuje čuti svaki dan?

Mame nisu ni slutile da će prije kave s mlijekom sjesti ispred ekrana televizora s kojeg će čuti riječi od kojih se stisne grlo i proširi duša.

Osim mama pozvali smo i jednu kćerku, Luciju. Njezina poruka za sve kćerke i sinove podsjetila nas je da će majka u svakom trenutku našeg života svoj pogled držati na nama.

'Dovoljna je samo jedna riječ... a u nju stanu sva ljubav, nježnost, brižnost, srčanost i borbenost ovog svijeta. Sjetite je se svakoga dana. '

Ne zaboravljajte na svoje majke. I ne zaboravite im dati do znanja da ih ne zaboravljate. Nije dovoljno samo prisjetiti ih se i već u sljedećem trenutku ne pokloniti im samo trenutak pažnje.

Obaveze su naša svakodnevica, i djeca, i posao, krediti, južina i svašta nešto i lako je staviti u stranu te ljude za koje znaš da će biti uz tebe i sve tvoje, ali zaista uvijek. Ali neće zauvijek.

Samo jedna riječ je dovoljna... a u nju stane sva ljubav, nježnost, brižnost, srčanost i borbenost ovog svijeta. Sjetite je se svakoga dana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju