Borice, tamne mrljice i ostale nepravilnosti na koži svakodnevno nam zadaju glavobolje, a ''lijek'' za nju pronalazimo u malim saveznicima iz bočice koji štite našu kožu i sprječavaju njezino prerano starenje. U prvom redu tu je nezamjenjiv SPF, koji pruža snažnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, slobodnih radikala i onečišćenja. Upravo zato se SPF treba svakodnevno koristiti, čak i za lošeg vremena ili pak dok smo unutra jer prozori ne štite kožu od UVA zraka.

Galerija LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 +9 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50

Taj mali superheroj aktivno radi na tome da zaštiti našu kožu od nastajanja novih nepravilnosti zbog kojih možemo djelovati starije negoli jesmo i tako odgađa prve borice i fine linije. LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS pravi je pionir kada su u pitanju proizvodi za zaštitu od sunca, a njegov širok spektar vrlo visoke zaštite od sunca rezultat je više od 25 godina naprednog kliničkog istraživanja u tom području. Kao takav, pod svoj Anthelios kišobran uveo je i neke novitete koji se osim zaštitom od sunca bave i određenim problemima na koži. Riječ je o SPF kremama ANTHELIOS AGE CORRECT, ANTHELIOS OIL CORRECT i ANTHELIOS PIGMENT CORRECT. Koji ćemo proizvod odabrati, ovisi o tome što nam na koži stvara najviše problema.
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
No kako će naglasak linije ANTHELIOS uvijek biti na zaštiti kože od sunca i ostalih vanjskih utjecaja, svaki od ovih proizvoda pružit će našoj koži najbolju moguću zaštitu svojim visokim faktorom, ali i novom linijom CELLOX-B3 TECHTM, koja je osmišljena kako bi se smanjio broj oštećenja stanica koja uzrokuju UVA/UVB i IC-A zračenje te zagađenje.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50
Ovaj mali, ali snažan junak bez zadrške se upušta u borbu s borama, tamnim mrljama i općenito prvim znakovima starenja kože lica. La Roche-Posay Anthelios Age Correct pruža zaštitu širokog spektra, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, niacinamidu i feniletil rezorcinolu, kojima je njegova formula obogaćena, hidratizira kožu tijekom 24 sata i uklanja znakove starenja nakon četiri tjedna. Njegova je tekstura lagana i ne sadrži ulja, a s obzirom na to da je hipoalergena i nekomedogena, u baršunastom osjećaju koji ostavlja na koži moći će uživati čak i oni s najosjetljivijom kožom.
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS OIL CORRECT SPF50+
Mini saveznik iz bočice koji će obožavati svi masnokošci jest La Roche-Posay Anthelios Oil Correct. Ova nova generacije svakodnevne zaštite bez problema će se uhvatiti ukoštac s prekomjernim lučenjem sebuma. La Roche-Posay Anthelios Oil Correct obogaćen je aktivnim sastojcima poput salicilne kiseline, niacinamida i cinka, koji naporno rade kako bi dubinski odčepili i suzili pore, regulirali sebum i uklonili nesavršenosti.

Kako ne bi dodatno potencirao sjaj masne kože, tekstura ovog proizvoda je gelasta, pa ne ostavlja masni osjećaj na koži. No ono zbog čega će brzo postati omiljen proizvod svih koji imaju masni tip kože jest to što ima završni mat učinak koji traje do 12 sati i omogućuje koži da diše.
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50+
Tamni krugovi ispod očiju i hiperpigmentacija često mogu biti prave male snizilice samopouzdanja. Iako ćemo se njih teško u potpunosti riješiti, možemo ih ublažiti odgovarajućom njegom. La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct sadrži dermokozmetičke korektivne aktivne tvari – procerad i niacinamid, te mineralne pigmente zbog kojih ten gotovo trenutačno djeluje ujednačenije. Zahvaljujući njegovim sastojcima, čak 50 % ispitanika koji su sudjelovali u kliničkom istraživanju* koje je proveo La Roche-Posay tvrdi da odmah sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu vidljivom svjetlošću. La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct je tonirana krema koja dolazi u dvije različite nijanse, pa istovremeno radi na ispravljanju tamnih mrljica dok svojom bojom dodatno ujednačava ten i pokriva pigmentacijske mrlje.
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Svaki od tih proizvoda nanosi se kao posljednji korak u dnevnoj rutini njege kože odmah nakon što smo nanijeli sve ostale proizvode za njegu kože i netom prije negoli smo počeli stavljati šminku. Potrebno ih je ravnomjerno nanijeti na cijelo područje lica i vrata, ali izbjeći područje oko očiju.

Neovisno o tome za koji se proizvod odlučili, ova fenomenalna linija proizvoda aktivno će se upustiti u borbu s nepravilnostima na licu i spriječiti nastajanje novih. Taj mali, ali snažan štit na koži omogućit će neodoljiv osjećaj njege na koži bez kojeg će biti gotovo nemoguće zamisliti svakodnevicu.

 

*Kliničko ispitivanje u usporedbi s tretiranim područjem na 21 dobrovoljnom ispitaniku nakon 4 dana izlaganja vidljivoj svjetlosti (144 J/cm2 sa solarnom simulacijom ekvivalentnom izlaganju izravnoj sunčevoj svjetlosti u trajanju od 1 sata u podne).

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La Roche-Posay po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju