Još jedan par hlača koji vam dobro pristaje i u kojem se osjećate izvrsno uvijek je dobrodošao u garderobi. Kako bismo vam olakšali potragu za takvim hlačama, u trgovinama smo pronašli nove modele koji figuru čine vitkijom

Galerija Novi modeli hlača u kojima noge izgledaju duže i vitkije - 8 Novi modeli hlača u kojima noge izgledaju duže i vitkije - 12 Novi modeli hlača u kojima noge izgledaju duže i vitkije - 9 +7 Mango, 249,90 kn Kada kupuju hlače, mnoge žene traže model u kojima će noge izgledati duže i vitkije, a samim time će produžiti i stanjiti i čitavu figuru. Hlače s efektom stanjivanja nazivamo i "pametnim" hlačama, a modeli hlača koji imaju tu funkciju svakako su oni tamnijih boja, s tankim okomitim prugama i s crtom sa strane.

Hlače s efektom stanjivanja nazivamo i 'pametnim' hlačama, a modeli hlača koji imaju tu funkciju svakako su oni tamnijih boja, s tankim okomitim prugama i s crtom sa strane

Nove kolekcije popularnih high street brendova nude upravo takve modele hlača čiji kroj laska figuru i koji vizualno skida centimetre. U takvim hlačama, koje joj dobro pristaju, žena se osjeća super i samopouzdano.

U fotogaleriji razgledajte ponudu u trgovinama "pametnih" hlača nosivih svaki dan cjenovnog ranga od 149,90 do 599 kuna.
Novi modeli hlača u kojima noge izgledaju duže i vitkije - 5 H&M, 300 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju