Tražite savršen balans između privatnog i poslovnog? Novi Samsung pametni uređaji su i asistent i stilist u jednom.

Dolazak ubrzanog načina života rezultirao je dinamičnom svakodnevicom koja nam ponekad stvara nepotreban stres, dok nam osmišljavanje savršene odjevne kombinacije predstavlja pravi izazov jer u svakoj prilici želimo izgledati dovoljno poslovno, a opet dovoljno opušteno. Iz tih razloga često istražujemo različita rješenja koja će nam pomoći pri održavanju ravnoteže između našeg slobodnog vremena i poslovnih obaveza. Donosimo vam Samsung pametne uređaje koji prate trendove, osluškuju želje svojih korisnika, osiguravaju da se na svakoj lokaciji pojavite sa stilom uz sjajan balans privatnog i poslovnog!

PR PR (Foto: PR)

Sat za svaki outfit!

Kod jutarnjeg spremanja svoj outfit najčešće, osim nakitom, upotpunjujemo satom. Svi smo vlasnici barem jednog sata i dobro znamo da se on ne može baš svaki put kombinirati s odabranim komadom odjeće. Nova linija Samsung Galaxy Watch4 pametnih satova osigurala je svojim korisnicima da svatko pronađe svoj idealan model. Velika prednost je što se remen može jednostavno zamijeniti, a na raspolaganju imate velik izbor materijala i boja koji će sigurno pristajati na svaku košulju, haljinu ili odijelo. Uz to, ove pametne satove krasi inovativna tehnologija koja neće samo upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju već će u potpunosti unaprijediti vašu radnu svakodnevicu. Pametni uređaji koji brinu i o vašem zdravlju pa tako možete kontrolirati svoj unos vode i hrane, pratiti korake, a pomoću inovativnog BioActive 3u1 senzora možete očitati kompletni sastav svojeg tijela. Poslužit će vam i kao idealan partner za vježbanje jer može pratiti vaš tempo, a istovremeno paziti na to da ne pretjerate s treningom. Ovo je pravi spas za sve multitaskere i one koji svoj dan ne mogu zamisliti bez sata na ruci!

PR PR (Foto: PR)

Elegantne „naušnice“

Obožavate slušati glazbu dok putujete na posao, ali slušalice na žicu vam rade problem jer se svaki put preko noći magično zapetljaju u torbi pa vam treba cijela vječnost da ih oslobodite? Uz Samsung Galaxy Buds2 bežične slušalice možete izgledati poslovno i profinjeno dok slušate svoju omiljenu glazbu bez straha od žica. Zahvaljujući njihovom udobnom i laganom dizajnu idealno će pristajati svakom uhu, a zbog samog izgleda stvorit će dojam kao da nosite najelegantniji nakit. Uz tri ugrađena mikrofona i jedinice za prepoznavanje glasa osigurava da vaši pozivi budu kristalno čisti pa pozive možete bezbrižno obavljati u hodu ili dok sjedite u omiljenom kafiću. Čvrsta Bluetooth veza i Active Noise Cancellation tehnologija spriječit će sve nepotrebne zvukove iz okoline pa možete voditi nesmetan razgovor s prijateljima i potencijalnim poslovnim partnerima te uživati u novoj galaksiji zvuka vaše omiljene glazbe. Kreirajte svoju playlistu i neka slušanje glazbe bude prava poslastica između važnih poziva!

PR PR (Foto: PR)

Partner u kojeg imaš povjerenja

Pametni telefoni poznatiji kao naši glavni partneri bez kojih ne idemo nigdje, pa čak ni do kupaonice na jutarnje umivanje i pranje zubi. Isto tako, pametni telefoni postali su i temeljni alat u poslovanju te dobra zamjena za laptope jer njihova tehnologija daje mogućnosti da na jednom mjestu čitate mail-ove, zapisujete bilješke, ažurirate svoj kalendar obaveza ili da odrađujete važne telefonske pozive. Odabirom Samsung Galaxy Z Fold3 5G svoju poslovnu svakodnevicu podignut ćete na novu razinu jer sadrži preklopnu tehnologiju i zaslon koji rasklopljen dostiže 7,6 inča. Također, Multi-Active Window osigurava korištenje do tri aplikacije istovremeno, a s obzirom da sadrži podršku za S Pen olovku omogućit će vam i bolju produktivnost. Zaboravili ste laptop? Nema veze, Galaxy Z Fold3 5G će isto odraditi sjajan posao!

PR PR (Foto: PR)

Mali preklopni ljubimac

Modeli telefona postaju sve veći, a naši džepovi sve manji. Unatoč tome povratak starih trendova vratio nam je i davno zaboravljene preklopne mobitele koji će posebno razveseliti zaljubljenike u jednostavnost i minimalizam. Novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G sadrži elegantan dizajn i dolazi u nekoliko boja s kojima će se uklopiti u svaki lifestyle. Ovaj mali preklopni ljubimac opravdava i titulu najmanjeg telefona jer zbog svojih 4,2 inča stane u svaki džep poslovnih hlača ili u onaj najmanji pretinac torbice. Zbog inovativne tehnologije omogućuje vam glatko iskustvo korištenja, bez obzira na „uskraćenu“ veličinu zaslona, dok će vam Hands-free mode i savijanje ekrana pod kutem od 75 do 116 stupnjeva sjajno poslužiti da, između svojih obaveza, napravite fotografiju vašeg outfita ili savršeni selfie!

Odaberite svog idealnog life partnera, prilagodite se užurbanoj svakodnevici i održavajte zdravi balans između privatnih i poslovnih obaveza. Više informacija o novim Samsung pametnim uređajima možete pronaći na www.samsung.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju