Pampers® i UNICEF udružuju snage kako bi zajedničkom akcijom "Dodir koji život znači" pomogli opremiti odjele neonatologije u osam hrvatskih gradova.

Zagrljaj je jedan od najljepših oblika dodira, a Pampers zna koliko je dodir važan već od prvog dana života. Pedijatrijska istraživanja potvrdila su da rani kontakt koža-na-kožu potiče razvoj i napredak prijevremeno rođenih beba te tako pomaže njihovu bržem oporavku. Stoga želimo poboljšati uvjete na neonatološkim odjelima u Hrvatskoj da bismo svim prijevremeno rođenim bebama osigurali nježan roditeljski dodir koji život znači.

Povodom Međunarodnoga dana zagrljaja 21. siječnja svaki ćemo zagrljaj pretvoriti u 1 kunu donacije za opremanje neonatoloških odjela intenzivne skrbi diljem Hrvatske.

Kako se uključiti? U subotu 20.1.2018. od 9:30 do 15:30 sati potražite naše predstavnice u centru Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Zadra, Varaždina, Pule i Slavonskog Broda. Fotografirat ćemo zagrljaje građana i, uz njihovu suglasnost, fotografije objaviti na Pampersovoj Facebook stranici. Ukupni iznos donacije u kunama bit će jednak broju objavljenih fotografija zagrljaja te će ga Pampers u cijelosti donirati za opremanje neonatoloških odjela diljem Hrvatske.

Zagrlite i podržite Zagrlite i podržite Foto: PR

1 zagrljaj = 1 kuna donacije

U akciju se od 20.1. do 28.2.2018. možete uključiti i preko Facebooka - dodate li poseban okvir "Pampers dodir" na svoju profilnu sliku, Pampers će u vaše ime donirati još 1 kunu. Pokažite svima koliko je dodir važan.

1 okvir na profilnoj = 1 kuna donacije

U akciju će se uključiti i brojne poznate osobe. Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović, Mirna Medaković Stepinac, Petra Kurtela samo su neke od njih.

Za svaku podijeljenu sliku i preuzeti digitalni okvir u razdoblju od 20.1. do 28.2.2018. Procter&Gamble podržava UNICEF sa 1 kn za opremanje 12 neonatoloških odjela u Hrvatskoj, do iznosa od 450.000 kn.

UNICEF ne podupire nijedan proizvod ili marku. Više informacija na www.pampers.com.hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju