Žene rođene u znaku bika su odlučne, uporne, stabilne, beskompromisne, svojeglave, izdržljive, tolerantne, odgovorne, brižne, sposobne, snažne, zavodljive… I tu nije kraj. Njihova najveća snaga leži u osjećajnosti i strpljivost. Kada je to potrebno, na snagu stupa i njihov vatreni temperament.

Galerija Giorgio Armani My Way Eau De Parfum Zara Fields at Nightfall - +4 Burberry For Woman

Kada su u pitanju omiljeni mirisi, žene bikovi vole sve što miriše bogato i fantastično. Osim onoga što je u bočici, bitan im je i izgled ambalaže, a budući da su zemljani znak, naginju bogatim drvenasto-zelenim mirisa.

Note koje kod njih uvijek imaju plus su sandalovina, cedar i jantar.

Uzimajući u obzir sve navedeno, u nastavku smo izdvojili deset mirisa koji će se svidjeti (ili se već sviđaju) ženama bikovima.

Giorgio Armani My Way Eau De Parfum

Ovaj cvjetno-drveno-mošusni miris koji u gornjim notama ima cvijet naranče, bergamot i gorku naranču. U sredini su indijska tuberoza, iris Pallida i ambreta, dok bazu čine bijeli mošus, burbon vanilija i cedar. Dame koje ga vole kažu da je svjež, senzualan, prirodan i vrlo ženstven miris, koji je istovremeno i vrlo nježan i romantičan.

Giorgio Armani My Way Eau De Parfum Giorgio Armani My Way Eau De Parfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara Fields at Nightfall

Ovo je jantarna parfemska voda s notama praline, jasmina i sandalovine. Njezini tvorci poručuju da se radi o ženstevnoj i elegantnoj mirisnoj kombinaciji. Dame koje ga vole kažu da se radi o mirisu koji je nosiv tijekom cijele godine. Mirise lijepo i ugodno te je definitivno jedan od onih koje će te ponovo kupiti. 

Zara Fields at Nightfall Zara Fields at Nightfall (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Chanel Bois Des Iles

Ovaj jantarno-drvenasti miris sa žene u gornjim notama ila aldehide, korijander, neroli, berskvu, bergamot i mandarine. U sredini su Ylang-Ylang, Iris, Korijen irisa, Jasmin, Ruža, Jorgovan i Đurđevak, dok bazu čine sandalovina, amber, benzoin, mahune tonke, vanilija, mošus i vetiver.

Dame koje ga vole toliko su oduevljene da jedna od njih kaže kako se boji trošiti ga jer nikad ne želi ostati bez njega. Dodaju kako se radi o bezvremenskom remek-djelu koje osobi koje ga nosi donosi dozu istinske elegancije i profinjene sofisticiranosti.

- - (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Burberry For Woman

Miris se na tržištu pojavio 1995. godine, a i danas ima vojsku obožavateljica. U gornjim notama mirisa su breskva, kajsija, kruška, crni ribizl i zelena jabuka, u srediti su sandalovina, jasmin i mahovina dok bazu čini vanilija, cedar i mošus. Dame koje ga vole opisuju ga kao raskošni klasik koji se lako postaje zaštitni miris. Nagalašavaju da je posebno lijep u jesen.

Burberry For Woman Burberry For Woman (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Guerlain Samsara

Miris je ovo koji, između ostalog, obožava kraljica Rania od Jordana.

Ovaj cvjetno-drveni mošusni miris u gornjim notama ima citruse, u sredini su Ylang-Ylang i jasmin, dok su u bazi sandalovina, iris, vanilija i mahuna tonke. Miris je, kažu dame koje ga vole, topao i utješan, neupadljiv i vrlo ugodan pa je savršen odabir za svaki dan.

Guerlain Samsara Guerlain Samsara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Atelier Materi Santal Blond

 Ovaj jantarno-drvenasti uniseks miris u gornjim notama ima kardamom i bergamot, u sredini su sandalovina i jasmin, dok bazu čine hinoki drvo i mahune tonke. Dame koje vole ovaj miris kažu da je elegantan, kvaliteta i jedan od onih koji se obožavaju od prvog mirisa.

Atelier Materi Santal Blond Atelier Materi Santal Blond (Foto: TOP.hr)

Ex Nihilo Atlas Fever

Ovaj uniseks miris predstavljen je 2017. godine. U gornjim notama su tamjan i crveno voće, u srednini je narcis, dok su bazne note vanilija, mahune tonke, hrast, sandalovo drvo, guaiac drvo i cedar.

Prema riječima jedne obožavateljice ovog parfema, od početka do kraja radi se o prekrasnoj zvijeri koja zaslužuje čistu peticu.

Ex Nihilo Atlas Fever Ex Nihilo Atlas Fever (Foto: Top.hr)

10 parfema čiji miris podsjeća na najnježniji pamuk Bočica parfema na bijeloj plahti Maison Francis Kurkdjian Petit Matin The Merchant of Venice My Pearls +7 Elie Saab Le Parfum In White

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju