Čak i ako trenutno niste na moru, neodoljivi i čarobni miris plaže može vas svuda pratiti. Pronašli smo 6 mirisa koji podsjećaju na jedinstveni miris ljeta i mora

Poznat vam je onaj slasni miris plaže u kojem se stapaju miris mora, soli, kreme za sunčanje? I onaj tako dobar, blaženi osjećaj koji taj miris pobuđuje? Upravo tako miriše idućih šest parfema, toaletnih voda i kolonjskih vodica koje će vas odvesti na plažu čak i ako niste na njoj:

1. Estée Lauder "Bronze Goddess"
Kremaste note kokosa uz dodatak pralinea i karamele probudit će brončanu boginju u vama.

Čak i ako trenutno niste na moru, neodoljivi i čarobni miris plaže može vas svugdje pratiti. Pronašli smo 6 mirisa koji podsjećaju na plažu i s kojima ćete se osjećati poletno i sretno

2. Tom Ford "Orchid Soleil"
Senzualan i blistav, ovaj parfem pruža zavodljivu toplinu gole osunčane kože. Orijentalno-cvjetna kategorija sadrži ružičasti papar, crnu orhideju, tuberozu, pačulij i vaniliju.

3. Avon "Aspire Debut"
Izuzetna kombinacija napravljena od mirisa kruške i egzotičnog voća liči, pomiješana sa sofisticiranim cvjetnim notama ljiljana i đurđice i intenzivnim mirisom jantara u osnovi. Bogata mješavina orijentalnih nota koje odišu snagom. Pogledajte i 10 parfema zbog kojih smo 80-ih išli u djutiće.

4. Nuxe "Sun"
Slasna mirisna vodica prva je osvježavajuća toaletna voda sa sunčanim notama. Njezini blistavi tonovi slatkih naranči i petitgraina (lista gorke naranče) apsolutno su neodoljivi. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, vode nas u daleke tropske krajeve.

5. Jean Paul Gaultier "Classique Summer"
Miris inspiriran divljim indijskim ljetom koji pruža totalni zen svojim začinskim, voćnim i cvjetnim notama. Sadrži note klementine, cvijeta naranče, Sambac jasmina, irisa, ylang-ylanga, vanilije i mošusa. Drvenasti, citrusno-cvjetni miris koji podsjeća na francusku rivijeru. Pogledajte i 10 parfema koji nikada neće izaći iz mode.

6. Le Couvent des Minimes "Eau des Minimes"
Izvorna mirisna vodica ujedinjuje citrusne note grejpa i crvene naranče s nježnim sljezom, elegantnim mirisom dragocjenog nerolija za dobro raspoloženje i diskretnim notama revitalizirajućeg ružmarina. Ta jedinstvena kombinacija donosi pravi dašak Provanse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju