Svježi jutarnji zrak i listovi svih boja koji prekrivaju parkove i ulice jasan su znak da je stigla jesen, a s njom i jesenski parfemi koji su tu da dodatno začine divnu jesensku sezonu.

Galerija Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) YSL Black Opium Extreme Chanel Coco Noir +0 Guerlain La Petite Robe Noire Eau De Parfum Intense

Iako se na tržištu redovito pojavljuju i novi parfemi, na policama kupaonskih ormarića uvijek ostane dovoljno mjesta i za neke jesenske klasike, mirise kojima se vraćamo čim stignu hladniji dani. Oni se savršeno uklapaju uz baršunaste sakoe, pletivo od kašmira, mekane kapute... Dio mirisnih jesenskih miljenika izdvojili smo u nastavku teksta.

1. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Posvuda je, a njegova privlačnost je neporeciva, osobito u jesen kada kožnata jakna doziva ovaj poznati koktel mirisa - kardamoma, cedrovine i sandalovine, kojem se onda samo morate prepustiti.

Obožavateljice ovog parfema vole reći da miriše na nešto skupo i svježe. Može se nositi danju i noću i u bilo koje godišnje doba, ali u hladnijim mjesecima činit će vas posebno sretnom.

2. Chanel Coco Noir

Chanel Coco Noir senzulani je, orijentalno drvenasti miris. U bazi mirisa isprepliću se note balzamičnog tamjana, mekog mošusa, vanilije i sandalovine, dodatno naglašene toplinom zemljanog indonezijskog pačulija. Srce parfema čine iglica, jasmin, narci i ruža dok su u glavi bergamot, grejp i tonka grah.

Ovo je miris koji ima vojsku obožavateljica, a jedna od njih u recenziji mirisa navela je kako svaki put kada ga pomiriše pomisli da će umrijeti od toga koliko je dobar. Kada nose ovaj miris žene kažu da se osjećaju samouvjereno, šarmantno i dobro raspoloženo.

Chanel Coco Noir Chanel Coco Noir (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3.YSL Libre Le Parfum

YSL beauty prestavio je novi i još odvažniji Libre, Libre Le Parfum uz pitanje jeste li spremni za novu dozu odvažnosti, žara i slobode?

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre. U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Dame koje su već isprobale ovaj miris kažu da je jedan od onih na račun kojih se cijeli dan dobivaju komplimenti. Opisuju ga i savršenim mirisom za hladniji dio godine koji je jednosatvno lijep.

Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Guerlain La Petite Robe Noire Eau De Parfum Intense

Ovaj miris oda je ruži i obavija vas profinjenim, zaraznim mirisom u kojem se voljeni cvijet stapa s notama borovnice i maline. Dašak bergamota zajedno s bijelim mošusom i drvenastom sandalovinom te pačulijem stvaraju nezaboravan miris.

Sofisticirani miris inspririran je neponovljivim pariškim stilom i oda je ljubavi i slobodi te utjelovljenje elegancije i stila.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau De Parfum Intense Guerlain La Petite Robe Noire Eau De Parfum Intense (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Tom Ford Oud Wood

Ovaj miris pravo je remek-djelo, tvrde oni koji su ga probali. Kreativan, složen, jedinstven, sofisticiran, luksuzan...

Kažu da je sve ono što žele i trebaju od mirisa, a njegov nevjerojatan spoj savršeno funkcionira u svim prigodama.

6. Juliette has a gun Mmmm...

Mnogi će baš za ovaj miris reći da je savršen za jesen. Kremast je, mekan, ugodan i savršeno se uklapa u sve ono što jesen predstavlja. Jedan je od onih mirisa zbog kojih ćete redovito dobivati pitanje "A koji ti je to miris?", za što je zaslužna kombinacija vanilije, nerolija i sandalovine.

7. YSL Black Opium Extreme

Ekstremno senzualan. Ekstremno ženstven. Ekstremno uzbudljiv. Ovo je miris u koji ćete se zaljubiti na prvo nanošenje.

Radikalna nova intenzivnost pogonjena je notom ekstremno crne kave, pojačana odvažnim novim, iznimno dugotrajnim i preplavljujućim pačulije te dotjerana iznimno ženstvenim bijelim cvjetnim buketom.

10 puderastih mirisa koji su tako nježni, a traju dugo Parfem Chanel Misia Narciso Rodriguez Poudrée +7 Yves Saint Laurent Libre

Od poznatih klasika do novih miljenika: Ovo je 13 najprodavanijih parfema na svijetu Dior J'adore Viktor & Rolf Flowerbomb Yves Saint Laurent Black Opium +9 Giorgio Armani Si

Dame kažu da je ova verzija još više seksi od originala. Miris je ovo zbog kojeg ćete također dobivati komplimente. Ova verzija, kao i ona originalna i svaka druga je idealna za hladnije dane. U ormariću ćete imati miris koji je pikantan, senzualan i moćan i koji će vrlo lako postati vaš zaštitni znak.

YSL Black Opium Extreme YSL Black Opium Extreme (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju