Tenisice mogu transformirati cijeli outfit što nas ponekad može spriječiti da ih kombiniramo uz elegantne kombinacije. No, ako se odlučite na neku od ovih varijanti zaradit ćete ozbiljne stilske bodove, a uz to će vam biti i udobno. S obzirom na to da znamo koliko to može biti zastrašujuće, imamo nekoliko inspirirajućih prijedloga

Galerija Party kombinacije (Suede Heart SNK Jr, Buzz Sneaker Station) (WMNS Air Force 1 \'07 SE, Buzz Sneaker Station) +3 (Gazzelle, Buzz Sneaker Station) Tenisice u kojima ćete plesati cijelu noć

Čipkasta crno-bež haljina dovoljno je glamurozna sama po sebi da uz nju ne trebate nositi štikle kako biste izgledali elegantno. Crne Puma tenisice sa satenskom mašnom doprinose romantičnom izdanju i savršeno komplementiraju haljini. Ova kombinacija ne zahtjeva nakit ni modne dodatke jer su čipka i saten dovoljni da zablistate na partyju na kojem ćete bezbrižno plesati do jutra.

(Suede Heart SNK Jr, Buzz Sneaker Station) (Suede Heart SNK Jr, Buzz Sneaker Station) Foto: Sandro Sklepić

Tenisice sa stavom

Statement tenisice poput para crvenih Nikeica svaki će outfit podići na višu razinu, a budimo iskreni – ta je razina iznimno zabavna. Stil 90-ih već je neko vrijeme jedan od popularnijih, a ono što ga čini primamljivim je njegova opuštenost u kombiniranju i hrabrost u modnom izričaju. Upravo zbog toga, vinyl suknju visokog struka i bijelu košulju s crnim točkicama i predimenzioniranom mašnom oko vrata Petra Mamić začinila je tenisicama koje zaslužuju biti glavna zvijezda outfita.

(WMNS Air Force 1 \'07 SE, Buzz Sneaker Station) (WMNS Air Force 1 \'07 SE, Buzz Sneaker Station) Foto: Sandro Sklepić

Tenisice u pastelnoj boji koje mijenjaju cjelokupan outfit

Bundica pastelno roze boje i kožnate tajice djeluju poprilično odvažno, no uz Adidas Gazelle tenisice nježne boje, cijeli outfit djeluje više opušteno. Ovaj party izgled dokazuje da tenisice nije teško uklopiti uz klasične party komade.

(Gazzelle, Buzz Sneaker Station) (Gazzelle, Buzz Sneaker Station) Foto: Sandro Sklepić

Sve tenisice jedine sneaker station trgovine BUZZ lako će se uklopiti uz bilo koji party outfit, bilo da idete na provod u klub, ili kod prijatelja. Buzz Sneaker Station daje vam popust na ova tri modela tenisica, a kod za popust možete preuzeti na Petrinom Instagram profilu Skitnica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju