U potrazi sa savršenim kompromisom između tamnog i prozirnog laka, na površinu uvijek isplivaju pastelne nijanse. Osim što nokte čine dodatno elegantnima, pastelne nijanse idealan su izbor za proljetne mjesece.

Dok je zima rezervirana za tamnije lakove, a ljeti se volimo poigrati s jarkim bojama, proljeće je savršeno godišnje doba za nježne, pastelne nijanse na noktima.

Iako se na prvu možda ne čini tako, pastelni nokti ne moraju biti ni predvidljivi ni dosadni. U kombinaciji s trendovima u svijetu manikure, pomoću pastelnih lakova na noktima se mogu stvoriti prava mala umjetnička dijela.

Neke manikure mogu se napraviti u kućnoj radinosti, a jedna od prenosti pastelnih lakova je da se se lakše nanose, odnosno sitne nepravilnosti nisu toliko vidljive kao kod tamnijih nijansi.

Proljetni nokti 10 ideja za manikure koje će se nositi ovog proljeća

Oni strpljiviji moždaa će se potruditi i oko nešto kompliciranijih nijansi, ali u svakom slučaju uvijek možete potražiti pomoć svoje majstorice za nokte koja će se pobrinuti da u konačnici dobijete pastelne nokte koji će privlačiti pozornost i skupljati komplimente.

Mi smo na Instagramu pronašli deset pastelnih manikura ili onih s pastelnim detaljimakoje vam mogu poslužiti kao inspiracija za ukrašavanje noktiju. Pogledajte ih u nastavku i pronađite idealnu za sebe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju