Magazin People svake godine određuje najzgodnijeg muškarca na svijetu. Slavnim je frajerima velika čast osvanuti na naslovnici popularnog magazina, a ove je godine pobjednik neočekivan, ponajviše jer je javnost očekivala mlađu zvijezdu.

Galerija Patrick Dempsey Patrick Dempsey Patrick Dempsey +16 Patrick Dempsey

Laskavu titulu dobio je najzgodniji fiktivni doktor na svijetu kojeg poznajemo iz serije Uvod u anatomiju.

Američki glumac Patrick Dempsey ima 57 godina, a još uvijek šarmira poput mladića. Markantna pojava, pogled preko obrva i lagani smiješak, razlozi su zbog kojih se nalazi gotovo na svakoj listi najzgodnijih muškaraca.

Patrick Dempsey Patrick Dempsey (Foto: Profimedia)

Laskava titula dodijeljena mu je u showu Jimmy Kimmel Live, a ondje je poznati glumac izrazio oduševljenje titulom najzgodnijeg živućeg muškarca. Cijela je ceremonija otkrivanja bila izrazito simpatična, jer je poznati glumac na sebi imao filter guštera, a potom i magarca.

Patrick Dempsey Patrick Dempsey na naslovnici magazina People (Foto: Profimedia)

Nakon što je skinuo „masku“ i pokazao se javnosti, rekao je da je jako sretan zbog titule najzgodnijeg muškarca na svijetu te da je na nju jako dugo čekao – dobio ju je tek na 35 godina glumačke karijere.

Patrick Dempsey Patrick Dempsey u filmu Posebna narudžba iz 1989. (Foto: Profimedia)

Prošle je godine titulu najzgodnijeg muškarca dobio Chris Evans, a u galeriji na početku teksta možete pogledati fotografije najzgodnijeg muškarca na svijetu te provjeriti tko je još u proteklih 10 godina dobio ovu laskavu titulu.

Najzgodniji muškarci po izboru magazine People Chris Evans, 2022. (Foto: Profimedia)

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen 10 neodoljivih: Glasajte i odaberite najzgodnijeg Hrvata svih vremena Frano Lasić Vlado Kalember Niko Kranjčar +9 Goran Ivanišević Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju