Na popisu uzvanika Met Gale tradicionalno se uvijek nađe puno više žena, ali iz godine u godinu sve više slavnih muškaraca prisustvuje ovom važnom modnom događanju. Uz nekoliko uvaženih iznimki, muška izdanja najčešće nisu zanimljiva koliko ona ženska, ali ponekad se i frajeri potrude ostaviti jak dojam na modne kritičare.

Galerija Pedro Pascal na Met Gali u kombinaciji s potpisom modne kuće Valentino Pedro Pascal na Met Gali u kombinaciji s potpisom modne kuće Valentino Pedro Pascal u kratkim hlačama na Met Gali +4 Pedro Pascal

Primjerice, Jared Leto je 2019. došao na Met Galu noseći u rukama repliku vlastite glave, a ove godine odlučio se za kostim u obliku Choupette, obožavane mačke Karla Lagerfelda.

Izdanje Pedra Pascala također je izazvalo veliko zanimanje i mnoštvo komentara na društvenim mrežama, ali on nije posegnuo za ekstravagantnim stilskim rješenjima poput Jareda.

Pedro Pascal na Met Gali u kombinaciji s potpisom modne kuće Valentino Pedro Pascal na Met Gali u kombinaciji s potpisom modne kuće Valentino (Foto: Afp)

Za Pedrovu kombinaciju bila je zadužena stilistica Julia Ragolia, koja je njegovu kombinaciju osmislila u suradnji s modnom kućom Valentinom i njihovim kreativnim direktorom Pierpaolom Picciolijem.

Markantni glumac pojavio se u njujorškom muzeju Metropolitan odjeven u predimenzionirani vuneni kaput jarke crvene boje ispod kojeg je nosio crvenu košulju i - kratke hlače.

Jared Leto u kostimu mačke Choupette bio je najsimpatičnija posveta Karlu Lagerfeldu Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette +1 Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette

Upravo su one neočekivan element ovog izdanja u koje bi mnogi drugi muškarci radije uvrstili klasične dugačke hlače. Međutim, Pedro i njegova stilistica nisu igrali na sigurno i upravo su hlačicama oduševili modne kritičare, ali i Pedrove obožavateljice diljem svijeta.

Pedro Pascal u kratkim hlačama na Met Gali Pedro Pascal u kratkim hlačama na Met Gali (Foto: Afp)

U kombinaciju se sjajno uklopila crna kravata sa zlatnim detaljem u obliku slova V, baš kao i crne lakirane čizme na vezanje u vojničkom stilu.

Labrinth na Met Gali u crvenoj kombinaciji modne kuće Valentino Labrinth na Met Gali u crvenoj kombinaciji modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Nije Pedro bio jedini slavni muškarac koji je za ovu prigodu poklonio povjerenje modnoj kući Valentino. Glazbenik Labrinth također je izgledao sjajno u njihovoj crvenoj kombinaciji, a Brooklyn Beckham i Nick Jonas ipak su se odlučili za izdanja u svevremenskoj crnoj boji.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Met Gali Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Met Gali (Foto: Afp)

Priyanka Chopra i Nick Jonas na Met Gali Priyanka Chopra i Nick Jonas na Met Gali (Foto: Afp)

Njihova karizma ne blijedi: Legendarni supermodeli 90-ih zablistali na Met Gali Carla Bruni na reviji modne kuće Chanel 1992. Karl Lagerfeld i Kate Moss 1996. godine Karl Lagerfeld i Naomi Campbell u 90-ima +8 Naomi Campbell na Met Gali u Chanelovoj haljini iz kolekcije za proljeće/ljeto 2010.

15 slavnih dama koje su se na Met Gali pojavile u vjenčanici Mnoge dame nosile su vjenčanice na svečanom tepihu Met Gale Olivia Wilde u Chloe haljini na Met Gali 2023. Nicola Peltz u Valentinu na Met Gali 2023. +12 Miranda Kerr u Dioru na Met Gali

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju