Penelope Cruz ljetni odmor je provela u čarobnom gradu Portofinu na talijanskoj rivijeri koje je poznato odredište među poznatima i slavnima.

Galerija Penelope Cruz u Portofinu u narančastom jednodijelnom kupaćem kostimu - 4 Penelope Cruz u Portofinu u narančastom jednodijelnom kupaćem kostimu - 1 Penelope Cruz u Portofinu u narančastom jednodijelnom kupaćem kostimu - 5 +6 Penelope Cruz u Portofinu u narančastom jednodijelnom kupaćem kostimu - 6

Penelope Cruz prepustila se uobičajenim morskim aktivnostima poput sunčanja i kupanja, a fotografi su je uhvatili kako uživa na jahti u društvu prijatelja.

Španjolska glumica ljubiteljica je jednodijelnih kupaćih kostima – a posebno modela u upečatljivim bojama koje laskaju njezinoj tamnijoj puti i kosi.

Penelope Cruz u Portofinu u narančastom jednodijelnom kupaćem kostimu - 2 Penelope Cruz na odmoru u Portofinu (Foto: Profimedia)

U Portofinu je nosila narančasti jednodijelni kupaći kostim koji joj fantastično pristaje. Odabrala je visoko izrezani model koji vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Kad nije bila u moru, Penelope Cruz je preko kupaćeg kostima nosila kratke hlačice od trapera, dok je oči zaštitila od jakog sunca sunčanim naočalama predimenzioniranih oblika. Izdanje je dopunila sa zlatnim okruglim naušnicama.

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Trik za skrivanje visoko izrezanog kupaćeg kostima koji žene rijetko kad koriste

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela narančastih jednodijelnih kupaćih kostima po uzru na Penelope Cruz.

Oysho kupaći kostim, 259,90 kn Oysho kupaći kostim, 259,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju