Španjolska glumica Penelope Cruz zablistala je na madridskoj premijeri svog novog filma „Loving Pablo“

Galerija Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo - 2 Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo - 6 Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo - 5 +2 Penelope Cruz i Javier Bardem na premijeri filma Loving Pablo Film "Loving Pablo" ponovo je na velikom platnu ujedinio Penelope Cruz i Javiera Bardema. U drami španjolskog redatelja Fernanda Leona de Aranoe, Javier glumi zloglasnog šefa narkokartela Pabla Escobara, a Penelope novinarku Virginiju Vallejo koja se zaljubljuje u njega.
Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo - 6 Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo (Foto: Getty images)
Bračni par zajedno je došao na madridsku premijeru svog novog filmskog ostvarenja. Pažnju prisutnih plijenila je Penelope u zanimljivoj haljini modne kuće Balmain koju je kombinirala sa štiklama Christiana Louboutina.
Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo - 3 Penelope Cruz na premijeri filma Loving Pablo (Foto: Getty images)
Kada je išetala pred fotografe, činilo se kao da nosi dugačku haljinu, dok su oni koji su je prvi put primijetili u gužvi na crvenom tepihu vjerovali su da nosi minihaljinu. Zapravo se radilo o haljini koja zahvaljujući mudrom krojenju kombinira oba modela u jednom. Efektna kreacija Oliviera Rousteinga, kreativnog direktora Balmaina, pokazala se kao sjajan odabir za ovu prigodu.

U nastavku pogledajte trailer za film "Loving Pablo".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju