Penélope Cruz bila je oličenje šarmantne elegancije na premijeri španjolsko-argentinske komedije Official Competition održane u Madridu. Penélope glumi bogatu poslovnu ženu Lolu Cuevas, koja angažira poznatog filmaša kako bi joj pomogao napraviti hit-film.

Galerija Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu - 4 Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu - 7 Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu - 5 +3 Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu

U filmu čiju režiju potpisuju Mariano Cohn i Gastón Duprat uz Penélope Cruz glume i Antonio Banderas i Oscar Martínez. Lijepa Španjolka na madridsku premijeru došla je odjevena u crno-bijelu kreaciju modne kuće Chanel.

Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu - 2 Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu (Foto: Guliver image)

Nosila je maksi haljinu koja seže do poda i ističe se bogatim crno-bijelim šarama te na nekoliko mjesta ima ispisano ime kuće Chanel. Gornji dio haljine usko prianja uz tijelo te ima crnu kragnicu, dok se rukavi od lakta šire u raskošni zvonoliki oblik.

Penelope Cruz u maksi haljini modne kuće Chanel na premijeri filma Official Competition u Madridu - 3 Penelope Cruz i Antonio Banderas na premijeri filma Official Competition u Madridu (Foto: Guliver image)

Lepršavi donji dio haljine krojen je na zanimljiv dvoslojni način tako da prvi sloj seže do bedara, a drugi sloj do poda. Haljina ima i raspor po sredini koji se zbog nabranog donjeg dijela decentno primijeti pri kretanju. Zbog slojevitog kroja i šarolikog krupnijeg uzorka haljina vizualno dodaje obline ženskoj figuri, a savršen je izbor za dame koje vole eleganciju na malo neklasičan način.

Penelope Cruz Divna je! Penelope Cruz u haljini stvorenoj za privlačenje pažnje

Penelope Cruz Penelope Cruz: Model najlonki koji u svaku kombinaciju unese dozu seksepila

Crnom pismo-torbicom i raskošnim visećim naušnicama Penélope Cruz lijepo je finiširala outfit za premijeru komedije Official Competition u Madridu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju