Oskarovka Penelope Cruz ljetni odmor provodi u talijanskom Portofinu, ribarskom selu i slavnom ljetovalištu poznatom po pitoresknoj luci i slavnim posjetiteljima koji su proslavili to slikovito mjesto u koje dolazi i Monica Bellucci. Penelope je fotografirana u luci dok je kretala na vožnju jahtom u outfitu koji nije mogao proći nezamijećeno.

Galerija Penelope Cruz u natikačama koje po udobnosti nemaju konkurenciju - 2 Penelope Cruz u natikačama koje po udobnosti nemaju konkurenciju - 4 Penelope Cruz nosi natikače brenda Nike, model W Victori One Slide, cijena na sniženju 194,96 kn (cijena prije sniženja 259,95 kn) +1 Isppod traper jaknice Penelope Cruz nosi jednodijelni kupaći kostim naranačaste boje

Za vožnju jahtom Penelope Cruz odabrala je traper komplet sastavljen od jaknice crop kroja i šorca. Jakna i hlačice imaju kontrastne prošive u ružičastoj boji, a ispod raskopčane jakne bio je vidljiv jednodijelni kupaći kostim neonski narančaste boje.

Maksimalna udobnost bila je Penelopin izbor kada je riječ o obući, a glumica je nosila sportske natikače u bijeloj boji s crnim logom brenda Nike. Penelope nosi model W Victori One Slide izrađen od posebne pjene koja osigurava udobnost, a takve natikače gotovo da i nemaju konkurenciju po pitanju udobnosti. Vrlo su lagane i osiguravaju izuzetan komfor prilikom nošenja i hodanja.

Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 4 Penelope Cruz: Izdanje u maksi haljini koje dokazuje da se ljeti ne može pretjerati sa ružičastom

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Skriveni detalj na haljini zbog kojeg se žene osjećaju posebno dobro

Stajling za idiličan dan u talijanskom Portofinu glumica je zaokružila s crnim sunčanim naočalama mačkastog okvira modne kuće Chanel, srednje velikim okruglim naušnicama i pletenom bež torbom.

Penelope Cruz u natikačama koje po udobnosti nemaju konkurenciju - 3 Penelope Cruz u natikačama brenda Nike (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju