Zvijezde filmske i TV industrije okupljaju se u Los Angelesu povodom dodjele nagrada Emmy koja će se sutra održati u dvorani Microsoft Theater.

Galerija Penelope Cruz Penelope je u jednom trenutku štiklom nagazila na haljinu Penelope Cruz +0 Penelope Cruz

Tako i službeno započinje nova uzbudljiva sezona nagrada, a jedno od glumačkih imena koje ćemo viđati na dodjelama definitivno je Penelope Cruz.

Španjolska glumica nominirana je za najbolju sporednu ulogu u limitiranoj seriji ili filmu za svoju izvedbu Donatelle Versace u seriji "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story".

Uoči dodjele lijepa 44-godišnjakinja družila se s predstavnicima medija na prikazivanju filma "Loving Pablo" u kojem igra sa svojim suprugom Javierom Bardemom.

Za tu prigodu odjenula je zelenu satensku asimetričnu haljinu koja joj je stvorila mali modni problem. U jednom trenutku usred poziranja, glumica je štiklom gazila po donjem dijelu haljine što je uobičajena pojava kod duljih modela i malo je žena koje su uspjele izbjeći tu nezgodu.

Penelope je u jednom trenutku štiklom nagazila na haljinu Penelope je u jednom trenutku štiklom nagazila na haljinu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju