Većinu slobodnog vremena Penelope Cruz provodi u svojoj domovini - Španjolskoj.

Galerija Robusne gležnjače Penelope Cruz Stradivarius, 299 kuna Bershka, 229 kuna +6 Pull & Bear, 299 kuna

Slavna glumica i njezin suprug Javier Bardem, također Španjolac, žive u Madridu sa svoje dvoje djece, 8-godišnjim sinom Leom i 6-godišnjom kćerkicom Lunom.

Glumački posao često ih odvede na druge strane svijeta pa je tako 45-godišnja Penelope otputovala u New York zbog obveza.

Penelope Cruz Penelope na njujorškom aerodromu JFK (Foto: Profimedia)

Fotografi su je snimili prilikom izlaska s njujorškog aerodroma JFK, na kojem je glumica od obožavatelja dobila i lijep buket cvijeća.

Za razliku od mnogih kolegica, Penelope je za let avionom odabrala vrlo ležernu odjevnu kombinaciju. Mnoge slavne glumice preoblače se tijekom leta u glamurozne kombinacije kako bi ispred fotografa koji ih čekaju na aerodromima izgledale sređeno, a često se i skrivaju od njih ako nemaju make-up na licu.

Penelope Cruz Penelope Cruz: Traperice koje bez štikli baš i ne izgledaju dobro

Penelope Cruz Penelope Cruz: (Jedine) čizme koje puno bolje izgledaju uz tajice nego hlače

Penelope je u New York stigla odjevena u traperice, običnu crnu majicu i sako, a na nogama je imala gležnjače s platformom i visokom blok-potpeticom.

Takozvani debeljuškasti modeli čizmica kakve smo obožavali nositi u 90-ima, nakon velikog povratka prije nekoliko sezona i kratkog pada popularnosti opet su u modi.

Robusne gležnjače Penelope Cruz Robusne gležnjače Penelope Cruz (Foto: Profimedia)

Možda ne izgledaju najelegantnije i poprilično su robusne, ali našoj visini daju dodatne centimetre, a pritom su znatno stabilnije i udobnije od cipela s tanašnim potpeticama.

Međutim, upravo je masivna potpetica kritičarkama ovakvih modela razlog zbog kojeg ih ne vole. S druge strane, one dame koje obožavaju blok-potpetice nemaju baš nikakvu zamjerku na ovaj tip gležnjača i rado ih nose.

Robusne gležnjače s platformom i masivnom blok potpeticom...

glasova:

Za njih smo iz ponude webshopova izdvojili nekoliko modela po uzoru na Penelope Cruz, a razgledati ih možete u galeriji.

Stradivarius, 299 kuna Stradivarius, 299 kuna (Foto: Stradivarius)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju