Penelope Cruz bila je uzvanica na svečanom prikazivanju filma "Ferrari" održanom na 61. Filmskom festivalu u New Yorku. Slavna glumica od 2018. je ambasadorica luksuzne modne kuće Chanel pa je i za ovaj event odabrala outfit s potpisom te francuske kuće.

Galerija Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 7 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 8 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 4 +6 Penelope Cruz u cvjetnoj haljini i platformama modne kuće Chanel

Prelijepa Španjolka izgledala je vrlo elegantno u dugačkoj haljini ukrašenoj crvenim i bijelim cvjetićima. Haljina bez rukava ima zgodne bijele volane u gornjem dijelu koji kreaciji daju dozu ljupkosti.

Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 4 Penelope Cruz i Adam Driver na premijeri filma 'Ferrari' na Filmskom festivalu u New Yorku (Foto: AFP)

Chanelova kreacija iz aktualne kolekcije jesen/zima 2023., koju je dizajnirala Virginie Viard, nasljednica Karla Lagerfelda, prikazana je na reviji u ožujku, a model je ispod nje nosio crveni pleteni pulover i štrample.

Haljina je prikazana na Chanelovoj modnoj reviji u ožujku Haljina je prikazana na Chanelovoj modnoj reviji u ožujku (Foto: AFP)

Ženstvenu toaletu za premijeru filma "Ferrari" na Filmskom festivalu u New Yorku Penelope Cruz upotpunila je Chanelovim satenskim sandalama s platformom, ukrašenima svjetlucavim kamenčićima, te crnom ručnom torbicom. Nakit je bio decentan te je nosila naušnice s biserom i prstenje.

Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 5 Penelope Cruz u cvjetnoj haljini i platformama modne kuće Chanel (Foto: AFP)

Penelope Cruz nosi sandale s platformom modne kuće Chanel Penelope Cruz nosi sandale s platformom modne kuće Chanel (Foto: Chanel)

Penelope Cruz: Čipkasti kombinezon kojem dugačka suknja daje dozu dramatičnosti Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 6 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 1 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 2 +3 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 7

Haljina Penelope Cruz ima sve što je potrebno za spektakularni dojam Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 4 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 3 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 5 +1 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju