U sklopu Tjedna mode u Parizu održano je događanje Lancome X Louvre, a jedna od najistaknutijih gošći bila je glumica Penelope Cruz. Oskarovka je izgledala senzacionalno u crnom outfitu s golim ramenima.

Galerija Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 6 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 1 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 2 +3 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu

Gola ramena samo su početak modne poslastice koju je Penelope Cruz svojim outfitom donijela na crveni, odnosno crni tepih Tjedna mode u Parizu. Glumica je nosila dugački kombinezon uskog kroja u potpunosti izrađen od crne čipke.

Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 1 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Kombinezonu dodatni dašak glamura i senzualnosti daju svjetlucave aplikacije te podstava boje kože. U struku kombinezon ima ušivenu dugačku crnu suknju, u stilu plašta, koja stajlingu daje dozu dramatičnosti.

Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 3 Amanda Seyfried, Penelope u Cruz i Isabella Rossellini na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Modnu kombinaciju za događanje Lancome X Louvre Penelope je upotpunila elegantnom crnom torbicom, crnim sandalama s remenčićem i visokom platformom te otmjenim nakitom, visećim svjetlucavim naušnicama i većim prstenom.

Jači make-up savršeno se uklopio u cjelokupni look, a lijepa Španjolka nosila je uvijek privlačan smokey eye i ženstveni ruž u nijansi crvene boje koja glumici divno pristaje i dodatno ističe njezinu ljepotu.

Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 4 Jači make-up na očima i crveni ruž savršeno su se uklopili u stajling (Foto: Profimedia)

Haljina Penelope Cruz ima sve što je potrebno za spektakularni dojam Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 4 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 3 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 5 +1 Penelope Cruz u Chanelu na Met Gali 2023. - 2

Penelope Cruz: Efektna haljina i jednostavne sandale za izdanje koje oduzima dah Penelope Cruz Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji +2 Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju