Glumica Penelope Cruz oduzimala je dah svojim izdanjem na otvaranju Kulturnog centra Nita Mukesh Ambani u subotu u Mumbaiju.

Galerija Penelope Cruz Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji +2 Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji

Glumica se pojavila u jednom od onih izdanja stvorenih za privlačenje pogleda na crvenom tepihu. Za gala večeru odlučila je napraviti odmak od svojih uobičajenih kreacija koje su rad modne kuće Chanel, čija je dugogodišnja ambasadorica, i umjesto toga nosila je haljinu modne dizajnerice Tamare Ralph.

Radi se o svijetloružičastoj dugoj haljini sa spuštenim ramenom i visokim prorezom na nozi koju upečatljivom čine pernati ružičasti rub i dugački šlep. Tu su i efektni nabori na gornjem dijelu haljine, koji prati liniju tijela.

Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji (Foto: Profimedia)

Njezinim obožavateljima svidio se taj odabir, pa su neki izrazili stav kako je ovo njezino najbolje modno izdanje u posljednjih nekoliko godina.

Glumica je uz hajinu nosila jednostavne i tako dobre sandale Glumica je uz hajinu nosila jednostavne i tako dobre sandale (Foto: Profimedia)

Glumica je efektnu haljinu uparila sa srebrnim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom i tankim remenom oko gležnjeva.

Spektakularno izdanje glumice Zendaye zbog kojeg je (opet) nazivaju boginjom Zendaya Zendaya u sariju dizajnera Rahula Mishre Uz sari, glumica je nosila top ukrašen zlatnim pticama +2 Zendaya u predivnom sariju

Nosila je i svjetlucave zlatne viseće naušnice, koje su se se istaknule zahvaljujući kosi oblikovanoj u voluminozni visoki rep.

Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji Penelope Cruz u ružičastoj kreaciji (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju