Razgovori o Francuskinjama uvijek uključuje gomilu epiteta. Danas one imaju status elegantnih, profinjenih i ljupkih žena, s nepogrešivim ukusom za odijevanje, koje u malom prstu imaju sve tajne mode i ljepote.

Galerija

Ne čudi zato da ženama diljem svijeta služe kao uzor u izgradnji vlastitog stila.

A osim što se znaju dobro odjenuti, Francuskinje paze i na svaki drugi detalj kako bi njihov konačni izgled bio besprijekoran. Jedan takav detalj, koji je golom oku nevidljiv, ali stavlja točku na "i" cjelokupnog izgleda je dobar parfem.

Naravno, ne možemo sve biti Francuskinje niti se možemo svaki dan buditi u Parizu, međutim ono što možemo je kupiti francuske parfeme čiji će nas mirisi u trenu "preseliti" na ulice Pariza.

Jedan od tih parfema je Ex Nihilo Fleur Narcotique, sofosticirani i zavodljivi cvjetni voćni miris koji je istovremeno i suptilan i primjetan. Nekoliko kapljica ovog parfema prebacit će vas u šetnju osunčanim pariškim ulicama.

Parfem je predstavljen 2014. godine, a kreirao ga je Quentin Bisch. Gornje note parfema čine bergamot, liči i breskva, srednje su jasmin, božu i cvijet naranče, a baza su drvene note, mahovina i mošus.

Šest najpopularnijih parfema svih vremena po izboru Francuskinja

U našoj galeriji pogledajte ovaj i još četiri francuska parfema koji će u vas život donijeti barem malu dozu francuskog šika.

Ex Nihilo Fleur Narcotique (1635,90 kn)
Ex Nihilo Fleur Narcotique (1635,90 kn) (Foto: ex-nihilo-paris.com)