Nakon premijere na filmskom festivalu u Veneciji, objavljeno je da će prikazivanje filma "Spencer" o životu princeze Diane u Velikoj Britaniji početi 5. studenog.

Galerija Kristen Stewart Emma Corrin kao princeza Diana Emma Corrin kao princeza Diana +3 Naomi Watts kao princeza Diana

Sigurno je da tisuće ljudi s nestrepljenjem iščekuju priču koja prati brak princeze i princa Charlesa, odnosno njegov kraj, a već je nakon premijere u Venenciji glumica Kristen Stewart dobila niz pohvala za svoju izdvedbu princeze Diane.

Život omiljene princeze bio je tema više filmova i serija. I druge glumice davale su sve od sebe kako bi što bolje utjelovile lik i djelo princeze Diane.

Diana je tako bila lik i tema u visokobudžetnoj seriji "Kruna", ali i u manjih filmskim produkcijama.

Modna kuća Chanel izradila je kopiju haljine princeze Diane koju Kristen Stewart nosi u filmu Spencer - 2 Plakat za film o princezi Diani: Chanelova haljina koju je pet krojačica šivalo 1034 sati

U četvrtoj sezoni serije "Kruna" Dianu glumi britanska glumica Emma Corrin koja je za ovu ulogu, između ostalog, osvojila i Zlatni globus.

Emma Corrin kao princeza Diana Emma Corrin kao princeza Diana (Foto: Guliver Image)

Sada svi s nestrpljenjem iščekuju petu sezonu serije u kojoj će ulogu starije Diane preuzeti glumica Elizabeth Debicki od koje se očekuju velike stvari.

Princeza Diana imala je mnogo pamtljivih modnih trenutaka Sedam kultnih haljina za sedam važnih trenutaka u životu neprežaljene kraljevne

I glumica Naomi Watts glumica je princezu u filmu "Diana" iz 2013. godine. Biografski film fokusirao se na složen odnos princeze s Hasnatom Khanom i kasnije povezivanje s Dodijem Fayedom.

Ankete

(8819) Na princezu Dianu najviše sliči glumica...

rezultati povratak glasova687
rezultati

Među posljednjih glumicama koje su utjelovile voljenu princezu je i Bonnie Soper koja se pojavila u dva filma koja su se fokusirala na vezu i brak princa Harryja i Meghan Markle. 2018. godine glumica je u filmu "Harry & Meghan: A Royal Romance", a 2019. u filmu "Harry & Meghan: Becoming Royal".

Naomi Watts kao princeza Diana Naomi Watts kao princeza Diana (Foto: Guliver Image)

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju