Svi smo čekali ljeto, tople dane i uživanje na moru i plaži, no čini se da se i tu upleo horoskop, pa će tako neki znakovi zodijaka jedva dočekati da pojure na plažu.

 Evo koji su to.

1. Rak

Poznat kao nježan i osjetljiv, rak ima romantično srce. Rođeni pod ovim horoskopskim znakom vjerojatno će čitavo ljeto „loviti“ zalaske sunca na plaži, a također uživaju i u hladovini na plaži, uz lagane grickalice i dovoljne količine vode.

Mirnija, pomalo uspavanija mjesta uz more kao stvorena su za ljetovanje raka. Jutarnji sati joge uz more, restorani s morskom hranom, narančasto-ružičaste nijanse večernjeg neba – to je ono što rak jedva čeka.

2. Škorpion

Strastveni i odvažni škorpioni imaju emocionalnu dubinu na koju malo koji drugi znakovi mogu polagati pravo. I on će jedva dočekati plažu, ali ne kako bi čavrljao s nekim na ručniku kraj svoga ili upoznavao potpuno nove ljude. Škorpion se želi izbliza upoznati s onim što kriju morske dubine. Tečaj ronjenja ili samo ronjenje na dah ono je što će ga motivirati da potrči na plažu čim mu se pruži prilika.

3. Ribe

Ribe su poznate kao pravi sanjari, pa će iskoristiti prvu priliku za bijeg na plažu kako bi se maknuli od kaosa svakodnevnog života. Uživaju na skrovitim plažama, šetnjama uz more i piknicima uz zalazak sunca.

Ljeto je za neke horoskopske znakove vrijeme kada najviše uživaju i pune svoje baterije.

Također jedva čekaju skočiti u more na plivanje ili otići na ronjenje kako bi „pozdravili druge rbe“. Sve što okružuje more i plaže ono je što njima daje motivaciju za daljnje svakodnevne izazove, a vrlo se često godinama vraćaju na istu lokaciju, sve dok možda ne ostvare ono o čemu oduvijek sanjaju – svojoj maloj kućici uz plažu.

4. Strijelac

Pustolovni i zabavni strijelac najveći je putnik zodijaka. Rođeni u ovom znaku traže jedinstvena, neuobičajena, uzbudljiva iskustva. Njihova znatiželja će ih vjerojatno odvesti na plažu koja će zadovoljiti njihovu žeđ za učenjem i dati im adrenalin.

Camila Cabello, Ashley Graham i Iskra Lawrence Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži

Oni neće samo ležati na plaži i sunčati se nego i igrati odbojku na pijesku, upisati tečaj ronjenja, započinjati razgovore s nasumičnim ljudima na plaži. Dakako, sve će to objaviti i na svojim društvenim mrežama. Ljetni odmor kraj mora je ono što puni dušu i srce ovog znaka.

5. Ovan

Hrabar i impulzivan, ovan ima neizostavan natjecateljski duh. Ovaj vatreni znak svoj puni potencijal pokazuje baš tijekom ljeta. Jedva čekaju otići na plažu samo kako bi mogli pokazati svoje vještine u bilo kojem sportu vezanom uz vodu i plažu. Govorimo o odbojci, wakeboardingu, jet skiju, parasailingu, paddleboardingu, ronjenju s bocom i cijelom nizu drugih aktivnosti. Pet minuta mirovanja na ležaljci njemu je i više nego dovoljno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju