Nova godina je počela, a sa sobom je donijela i neke nove trendove. Između ostalog, stručnjaci za manikure izvojili su manikure koje će biti jako popularne u 2023. godini.

U nastavku smo izdvojili četiri nešto kompliciranije i jednu jednostavnu, ali jednako divnu manikuru koje biste mogli poželjeti kopirati.

1. Francuska iluzija

Radi se o trendu koji već preuzima društvene mreže. Manikura koju karakterizira optička iluzija izgleda stvarno posevno. Ombre efekt je taj koji stvara trodimenzionalni efekt zahavljujući kojem se čini da se na našim noktima odvija igra svjetla i sjene.

Tu su i istaknuti vrhovi noktiju zbog koji se u nazivu manikure nalazi i riječ "Francuska2.

2. Senzorički nokti

Ovdje se radi o manikuri za koju su karakteristične taktilne teksture. To znači da su nokti ukrašeni raznim teksturama kao što su 3D naljepnice, cirkoni i cvjetni uraksi. Na ovaj način možete ukrasiti dio noktiju ili njih sve, ovisno o vašem stilu i ukusu.

3. Baršunasti nokti

Efekt baršunastih noktiju postiže se pomoću svjetlucavih lakova za nokte. Rezultat će se posebno svidjeti damama koje vole manikure koje ne prolaze neprimijećeno.

4. Optimistični tonovi

U 2023. godini, prema najavama stručnjaka, u svijetu manikura dominirat će optimistične boje. Odvažni i uzbudljivi tirkiz, jarko plava boja, raskošna crvena, omiljena fuksija... Sve su to boje kojima ćete dati do znanja da su optimizam i radost vaše želje za 2023. godinu. I ovdje se možete poigrati. Ako vam je draži minimalizam, odličan izbor je primjerice francuska manikura u boji, a ako minimalizam nije vaša stvar ukrasite nokte s nekoliko optimističnih boja.

5. Čokoladno-smeđa manikura

Za kraj smo ostavili jednostavnu opciju, a to su nokti nalakirano čokoladno-smeđim lakom za nokte.

Odluka nadmoćne većine: 10 lakova za nokte koji za naše čitateljice nemaju konkurenciju Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Max Factor Miracle Pure (05 Scarlet Poppy) Chanel Le Vernis (963 Super Lune), 30 dolara (227,95 kn) +7 Essence (14 All Time Favoured), 12,90 kn

Ova jednostavna manikura bit će odmak od uobičajenijih crnih i crvenih lakova za nokte, a izgledati će jednako sjajno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju