Muški spol popustljiviji je s pokazivanjem osjećaja i nježnosti nego nekoć, ali muškarac koji plače i dalje je rijedak prizor. Muškarci su naučeni zadržavati suze, ali ipak postoje situacije u kojima će i oni zaplakati.

najveći frajer pustit će suzu kad...

... prvi put vidi svoje dijete na ultrazvuku

Malo koji trenutak dirne muškarca kao onaj kad prvi put vidi svoje dijete na ultrazvuku. Muškarac tada osvijesti da će zaista postati otac i zbog toga ga preplave osjećaji. Pogled na tu ''pikicu'' na ekranu ultrazvuka koju je stvorio zajedno s voljenom ženom u njemu budi osjećaj ponosa i neopisive sreće.

... postane otac

Kad to sićušno biće, koje mu je izmamilo suze čim ga je prvi put vidio u obliku sitne točkice na ultrazvuku, stigne na svijet, muškarca preplavi novi vrtlog emocija. Primiti u ruke vlastito dijete i pomisao na to da će ga netko uskoro zvati tata muškarcu je dovoljno dobar razlog da zaplače od sreće.

Tata i kći Svaki muškarac može biti otac, ali samo neki mogu biti tata

... prvi put ugleda svoju buduću suprugu u vjenčanici

Kad prvi put ugledaju svoju mladenku u vjenčanici, muškarcima se nerijetko zasuze oči od miline. Vidjeti voljenu ženu u tom svečanom, bajkovitom izdanju kod muškarca izaziva ogroman osjećaj uzbuđenja i ne može odoljeti a da svojoj budućoj supruzi ne kaže ''prekrasna si''.

Slika nije dostupna Slatki izazovi: Evo kako se četvorica očeva nose s roditeljstvom

... mu se razboli voljena osoba

Kad bolest pogodi njemu dragu, voljenu osobu, i najjači frajer ne treba se sramiti svojih suza. To su momenti kad bol i nemoć jednostavno ne može držati u sebi, a suze mu pruže olakšanje.

... prekine dugu vezu ili se razvede

Muškarac često ni za živu glavu ne bi priznao da ga prekid ljubavne veze ili razvod braka jako boli (bez obzira na to je li on prvi digao ruke od veze ili druga strana), ali kad ostane sam sa sobom, posustat će i – zaplakati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju