Catherine Middleton u posljednjih se desetak godina nametnula kao modna ikona koju kopiraju mnoge dame diljem svijeta. Neki vjeruju da je jedna od njih i Meghan Markle.

Galerija Catherine Middleton vs. Meghan Markle Meghan Markle se 2018. pojavila u maloj crnoj haljini kakvu je Catherine Middleton nosila dvije godine ranije Catherine Middleton u svibnju 2022, a Meghan Markle u srpnju te godine nosile su vrlo slični odjevni komad +2 Catherine Middleton nosila je ružičasti fascinator još 2012. godine, a Meghan Markle 2018.

Meghan Markle privlačila je poglede na večeri u Locandi Verde na Manhattenu u srpnju prošle godine noseći crni kombinezon s bijelom trakom s potpisom Gabriele Hearst.

Mnoge je ovo izdanje podsjetilo na glamuroznu haljinu koju je njezina šogorica nosila dva mjeseca ranije na londonsku premijeru filma "Top Gun: Maverick" na kojoj je blistala u pripijenoj kreaciji bez rukava Rolanda Moureta.

Catherine Middleton u svibnju 2022, a Meghan Markle u srpnju te godine nosile su vrlo slični odjevni komad Catherine Middleton u svibnju 2022, a Meghan Markle u srpnju te godine nosile su vrlo slični odjevni komad (Foto: Profimedia)

Je li u pitanju tek puka slučajnost ili vojvotkinja od Sussexa iskopirala princezu od Walesa? Teško je reći. Neki vjeruju da je Catherine Middleton modno nadahnuće Meghan Markle dok drugi vjeruju da je situacija obratna.

Neosporno je, pak, da je vojvotkinja od Sussexa u nekoliko navrata nosila odjeću i modne dodatke koje su neodoljivo podsjećale na izdanja njezine šogorice.

Usporedbu tih trenutaka možete pogledati u fotogaleriji na početku teksta.

Catherine Middleton nosila je ružičasti fascinator još 2012. godine, a Meghan Markle 2018. Catherine Middleton nosila je ružičasti fascinator još 2012. godine, a Meghan Markle 2018. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju