Pet preslatkih štenaca u tipu labradora koji se nalaze u skloništu Animalis Centrum u Kaštel Sućurcu traže dom, a u ove medenjake lako se zaljubiti na prvi pogled. Na sigurno su i toplom, ali najsretniji će biti kada pronađu svoju obitelj u kojoj će biti obasipani ljubavlju i pažnjom.

Pod skrb skloništa Animalis Centrum petero mališana stiglo je iz Vrgorca nakon što je njihova majka neplanski okotila te vlasnici nisu mogli brinuti o njima.

Mama će biti sterilizirana, a malena Cvita, Roza, Žarko, Slavko i Paško sada traže dom. Oni su u tipu labradora, u dobi od otprilike tri mjeseca. Ako ih želite upoznati i udomiti kontaktirajte nas i posjetite ih u NO KILL skloništu Animalis Centrum, poručili su na Facebooku iz Zaklade za zaštitu životinja Bestie iz Splita.

Iz zaklade također mole ukoliko želite pomoći podmiriti troškove zdravstvene skrbi i svih potrebnih tretmana ovih psića, možete to učiniti donacijom, a podaci za uplatu su: Zaklada za zaštitu životinja, IBAN: HR9324070001100371229 (Otp banka), SWIFT: OTPVHR2X, ili putem Paypala.

Slika nije dostupna Hachi još nije pronađen: Larisa i Dino ne odustaju od svog psa koji je nestao nakon potresa

Zaklada Bestie je neprofitna je organizacija čiji je cilj zaštita i skrb o napuštenim i zanemarenim životinjama, prvenstveno psima i mačkama na području Splita i Dalmacije. Tako su zbrinuli i ovih pet medenjaka koji jedva čekaju otići u svoje nove, tople domove i uljepšati nekome život.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju