Traženje vjenčanice za ljetno vjenčanje posebno su "slatke muke" jer većina mladenki želi laganiju haljinu u kojoj neće biti vruće. Odličan izbor može biti vjenčanica koja ne seže do poda, ali je opet dovoljno duga da izgleda elegantno i profinjeno.

Galerija

 

Vjenčanice koje sežu do ispod koljena ili gotovo do gležnja mogu dostojno zamijeniti vjenčanice do poda, naročito ako je riječ o ljetnom vjenčanju kada su mekanije, prozračnije i laganije vjenčanice itekako poželjne.

Odličan izbor može biti vjenčanica koja ne seže do poda, ali je opet dovoljno duga da izgleda elegantno i profinjeno

Ovakvi modeli vjenčanica prekrasno će izgledati uz sandale na visoku potpeticu, ali i uz ravne modele, pa čak i uz stilizirane tenisice, sve popularnije među mladenkama. Dovoljan je još samo decentan nakit, ukras u kosi, lagani make-up i ljetni vjenčani stajling je gotov.

Prednost vjenčanica koje ne sežu do poda jest i ta da je u njima lakše plesati i kretati se općenito, što je mnogim mladenkama imperativ kada biraju haljinu za vjenčanje.

U trgovinama smo pronašli pet kraćih vjenčanica (i haljina koje mogu proći kao vjenčanice) stvorenih za ljetna vjenčanja, a kakva je ponuda, doznajte u fotogaleriji.

Vjenčanice koje ne sežu do poda stvorene za ljetna vjenčanja - 4
Next, 2717 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte i:

Slatke muke: Što sve treba uzeti u obzir prilikom odabira vjenčanice?