Rebel Wilson proglasila je 2020. godinu – godinom zdravlja. Počela je vježbati s osobnim trenerom, paziti što jede te je značajno smršavjela. Nakon značajnog gubitka kilograma australska glumica i komičarka nije promijenila vrstu odjeće koju nosi – promijenila je samo veličinu na etiketi.

Galerija Rebel Wilson u haljini na vezanje Rebel Wilson u haljini na vezanje U crnoj haljini žena uvijek izgleda mrak +2 Haljina A kroja

Koji su to modeli haljina koje izvrsno izgledaju na damama bez obzira na konfekcijski broj? Provjerite u nastavku teksta.

Haljina na vezanje

Wrap haljina ili takozvana haljina na vezanje stoji svakoj ženi bez obzira na konfekcijski broj. Prvu haljinu na vezanje dizajnirala je Elsa Schiaparelli 30-ih godina 20. stoljeća, no značajnije ju je proslavila Diane von Furstenberg četrdesetak godina kasnije. Žene su zavoljele ovu haljinu jer je napravljena tako da se može prilagoditi svakoj figuru. Potvrđuje to i Rebel Wilson.

U crnoj haljini žena uvijek izgleda mrak U crnoj haljini žena uvijek izgleda mrak (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Mala crna haljina

Mala crna haljina je bezvremenska klasika koja nikada ne izlazi iz mode, a uvijek izgleda dobro. Osmislila ju je čuvena francuska dizajnerica Coco Chanel 1920-ih godina kao odjevni komad u kojem će žene izgledati dotjerano u svakoj prilici. Povrh svega, crna boja vizualno sužava figuru, pa je ova haljina pronašla put do svih žena, čak i onih koji inače ne nose taj odjevni komad.

Haljina s color block efektom Haljina s color block efektom (Foto: Profimedia)

Haljina s color block efektom

Kad se na jednom odjevnom predmetu „sukobe“ dvije ili tri suprotne boje, govorimo o color blockingu. Haljina s ovim efektom je sjajno rješenje za različite prigode, a izvrsno će izgledati na dami koja nosi veličinu S, ali i XL. Njena ljubiteljica već godinama je i Rebel Wilson.

Haljina A kroja Haljina A kroja (Foto: Profimedia)

Kad staneš u istu haljinu nakon 5, 10 i više godina: Poznate žene koje voli izvući stare stvari iz ormara Neke slavne dame vole nositi iste odjevne komade Cate Blanchet 2015. na premijeri filma Carol u Londonu u haljini Estebana Cortazara i pet godina kasnije na filmskom festivalu u Veneciji Naomi Campbell u istoj haljini Versacea 1998. i 2015. godfini +7 Kirsten Dunst u istoj haljini Christiana Lacroixa 2004. i 2017. godine

Haljina A kroja

Vizualno sužava i haljina kod koje je donji dio krojen u obliku slova A. Ovaj efekt se dodatno povećava ako odaberete haljinu A kroja i s asimetričnim porubom te u tamnijim nijansama.

Ružičasta haljina naglašenih ramena Rebel Wilson Ružičasta haljina naglašenih ramena Rebel Wilson (Foto: Guliver)

Haljina naglašenih ramena

Želite li skrenuti pogled s predjela trbuha, bedara ili nogu, odaberite haljinu naglašenih ramena. U obzir dolazi sve od retro modela s jastučićima do efektno ukrašenih rukava u obliku kakvog cvijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju