Za sve kojima slatkice s bodljama mame osmijeh na lice, koji ne mogu odoljeti njihovoj slatkoći, pronašli smo pet slatkih stvarčica u trgovinama stvorenih za ljubitelje ježeva.

Galerija Sitnice iz trgovina s likom ježa - 5 Sitnice iz trgovina s likom ježa - 1 Sitnice iz trgovina s likom ježa - 4 +1 H&M, 188 kn  

Medeni ježevi mnogima su neodoljive životinjice, a njihovu dražesnost ne umanjuju ni oštre bodlje na tijelu. Bebe ježeki pogotovo su neodoljivi kada su toliko mali da stanu u dlan ruke, sićušnih tijela ružičaste boje, poput najslađih loptica. A tek one njihove male nogice!

Donose sreću: Pet slatkih proizvoda koji će oduševiti ljubiteljice bubamara Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 3 Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 1 Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 5 +2 Proizvodi iz trgovina za ljubiteljice bubamara - 2

Predmeti iz trgovina inspirirani avokadom - 1 Sedam zgodnih predmeta iz trgovina kao stvorenih za ljubiteljice avokada

Zaljubljenicama u ježeve sigurno će se svidjeti zgodne sitnice koje se mogu kupiti, a koje će vas uvijek podsjetiti zbog čega su ježevi toliko posebni.

Sitnice iz trgovina s likom ježa - 2 Next, 161 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju