"Crna je skromna i arogantna u isto vrijeme. Crna je opuštena i jednostavna, a opet misteriozna. No iznad svega, crna poručuje: "Ne diram te, ne diraj me", rekao je modni dizajner Yohji Yamamoto i mi se u potpunosti slažemo s njim. Zato smo vam za ovaj crni petak izdvojili 20 modnih klasika u koje se isplati uložiti.

Galerija Kožne hlače, Tezenis Donje rublje, Lisca Gležnjače Office Shoes, Guess +19 Naušnice Prahir

Iako je crna najtamnija boja te kao takva nije upečatljiva, ona u modnom smislu ima itekakvu moć. Crna modne kombinacije čini elegantnima i profinjenima. Osim male crne haljine koja je apsolutni svevremenski klasik, na ovom sniženju ulovite i modne dodatke u crnoj boji. Nakit s crnim kamenom djeluje moćno bez obzira na to volite li više srebrni ili zlatni metal. 

Još jedan modni dodatak koji poručuje ''ne diram te, ne diraj me'' jesu velike sunčane naočale u crnoj boji. Upravo su one postale zaštitni znak Anne Wintour, a iza njih se lako možete sakriti kada se osjećate umorno i pritom izgledati šik poput poznate modne urednice.
Crne torbe i ruksaci klasik su na koji vas ne moramo podsjećati, ali zato ne zaboravite na donje rublje koje će u crnoj boji izgledati posebno zavodljivo.

U galeriji smo izdvojili modne dodatke iz ponude Arena Centra, koji ove godine svoja vrata na crni petak ostavlja otvorena sat vremena dulje. Tako ovoga petka imate vremena do 22 sata kako biste uhvatili sve željene komade na popustu.

Kad ste u nedoumici, odaberite crno

Crna nas često spašava i u onim trenucima kada ne znamo što bismo odjenuli. Lako se kombinira s drugim bojama, a all black outfit jedan je od onih koji uvijek prolazi, neovisno o tome nosimo li tajice i majicu s kapuljačom ili elegantne hlače i košulju.

Komad u koji se isplati uložiti je i crna dolčevita, ali nećete pogriješiti u odabiru bilo kojeg crnog pletiva. Bez obzira na to radi li se o tunikama ili majicama od finog pletiva s polo-ovratnikom, osnovni je to komad za kojim ćete posezati iz godine u godinu. Ipak, materijal koji najmoćnije izgleda u crnoj boji jest onaj kožnati. Sakoi, natkošulje, hlače i suknje komadi su uz koje ćete u trenu izgledati trendi i dotjerano.

All black outfit jedan je od onih koji uvijek prolazi All black outfit jedan je od onih koji uvijek prolazi Foto: Shutterstock

Osim crnog kaputa, u ormaru je dobro imati i dugu puffer jaknu u crnoj boji za sve zimske avanture, koja se neće brzo zamazati. Zimu je teško zamisliti i bez gležnjača u crnoj boji koje ni jedan trend ne može gurnuti s trona.

U galeriji pogledate koje smo sve komade u veličanstvenoj crnoj odabrali iz ponude Arena Centra. Crni petak iskoristite pametno i ulovite komade o kojim ste već dugo sanjali na najboljim popustima. A kako biste iz omiljenog šoping-centra 25. studenog izašli s vrijednim ulovima, unaprijed istražite ponudu i pratite obavijesti. Arena Centar na svojoj stranici već ima popis trgovina s popustima, a popis se ažurira i nekoliko puta dnevno, pa tamo možete pratiti kakvi vas popusti očekuju na mnogima omiljeni petak u godini.
 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Arena Centar po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju