Postoji čitav niz pitanja koja žene žele čuti od muškaraca s kojima su u vezi, naročito kada je veza tek na početku ili se tek upoznaju.

 

Svaka žena voli znati da se muškarac s kojim je u vezi ili bi tek mogla započeti vezu zanima za njezin život, da je želi bolje upoznati, a isto tako želi muškarca s kojim može razgovarati o svim temama. Žene su izdvojile sedam pitanja koja najviše žele čuti od muškarca. To su potpuno jednostavna pitanja, ali za vezu mogu značiti i mnogo više nego što mislimo.

1. Kada bi mogla birati da živiš bilo gdje na svijetu, gdje bi to bilo?
Ovim pitanjem može započeti vrlo zanimljiv razgovor. Pustiti maštu na volju i putovati svijetom u mislima... Uzbudljivo, a i romantično.

S pitanjem 'Gdje bi voljela otputovati?' muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mjesto

2. Što želiš od života?
Žena voli znati da muškarac ozbiljno shvaća njezin posao i ambicije. Osim toga, ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti na razgovoru o tome što oboje žele u životu ne samo kad je riječ o poslu.

3. Kakva si bila kao djevojčica?
Ovo pitanje mnogim ženama izmami osmijeh te ih vraća u bezbrižne dane djetinjstva. A i tako je slatko kad se muškarac zanima za to kakva je žena koju želi šarmirati bila kao mala.

4. Mogu li ti pomoći?
Jedina bolja stvar od toga da muškarac pita ženu treba li joj ponijeti vrećice iz trgovine jest da joj nježno uzme vrećice iz ruku bez pitanja za dopuštenje.

5. Gdje bi voljela otputovati?
S ovim pitanjem muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mjesto, pa zašto onda ne biste onamo otišli skupa?

6. Koji je zadnji koncert na kojem si bila?
Žene se slažu da ovo pitanje žele čuti radije nego standardno pitanje kakvu glazbu slušaju. Pitanje o koncertu specifičnije je i pri tome možete s muškarcem koji vam se sviđa podijeliti kako ste se odlično proveli na koncertu.

7. Kako si?
Tako jednostavno, a često toliko zanemareno pitanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju