Plastične operacije su česta pojava u svijetu poznatih i slavnih, no rijetko tko o njima iskreno progovara. Glumica Kaley Cuoco ponosna je na sve što je učinila, i to se ne libi priznati


Kaley Cuoco
poznata po ulozi Penny u televizijskoj seriji "Teorija velikog praska" otvoreno je progovorila o svojim plastičnim operacijama u prosinačkom broju magazina Women's Health.

"Koliko god želiš voljeti svoju nutrinu, žao mi je, ali uz to želim izgledati dobro," otkrila je plavokosa glumica stara 31 godinu, te dodala: "Prije mnogo godina smanjila sam nos, i povećala grudi – to je najbolje što sam ikad napravila.“

Otkrijte ovdje kojih su 7 najpoželjnijih dijelova lica i tijela slavnih žena po mišljenju Hrvatica.

Nedavno se riješila i ožiljka na vratu kojeg je imala od 12 godine života, a u koji je stavila filer.

"Plastične operacije ne treba raditi zbog muškarca ili neke druge osobe, ali ako te čine samopouzdanijom, to je fantastično."


Kaley je inače zagovornica zdravog života, uravnotežene prehrane i redovite vježbe. Isprobala je trčanje, bicikliranje, pilates i teretanu, ali od svega najviše voli vježbati jogu kojoj zahvaljuje svoju fit formu.

"Večeras ću se počastiti s grilanim sirom, velikom porcijom pomfrita i shakeom," otkrila je u intervjuu za Women's Health te tako pokazala da da si ne priušti dane kada uživa u "zabranjenim“ zalogajima.

Pogledajte i koje su druge slavne dame iz javnog života priznale estetske korekcije na svojem licu i tijelu.

Biste li se podvrgnuli plastičnoj operaciji?

glasova:


Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako se Kaley Couco mijenjala kroz godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju