Salma Hayek gostovala je u televizijskom showu "Good Morning America" u kojem je govorila o novoj sezoni Netflixove serije "Black Mirror" u kojoj Salma glumi samu sebe. Odlično raspoložena glumica na snimanje je došla u outfitu složenom od pomaknute verzije male crne haljine i sandala s vrtoglavo visokom potpeticom.

Galerija Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 7 Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 6 Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 3 +6 Salma Hayek nosi platforme modne kuće Piferi, model X X-ELLE 165

Jedna od najvećih ljubiteljica vrtoglavog visokih potpetica i platformi s novim cipelama možda je nadmašila samu sebe. Salma Hayek na snimanje emisije "Good Morning America" u New Yorku došla je u crnim sandalama brenda Pīferi, a riječ je o modelu naziva X X-ELLE 165, koji se diči debelom platformom i potpeticom od 16,5 centimetara. Sandale imaju otvorene prste i remen koji drži petu, a izrađene su od veganskog materijala nalik satenu.

Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 3 Salma Hayek nosi haljinu s resama kuće Missoni i platforme brenda Piferi (Foto: Guliver image)

Odjevnu kombinaciju složila je od crne haljine s resama iz resort kolekcije za 2024. godinu luksuzne talijanske modne kuće Missoni. Može se reći da je riječ o maloj crnoj haljini s pomakom čije široke dugačke rese sežu do poda – zapravo je pravo čudo da se Salma nije saplela o njih! No, holivudska zvijezda velika je majstorica u hodanju i u najvrtoglavijim potpeticama pa je uspješno savladala i ovaj "opasan" outfit.

Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 2 Salma Hayek nosi platforme modne kuće Piferi, model X X-ELLE 165 (Foto: www.lyst.com)

Preko haljine odjenula je duži crni blejzer klasičnog elegantnog kroja s kopčanjem na jedan gumb, a nije izostavila ni veliku torbu od glatke crne kože s potpisom modne kuće Balenciaga.

Odvažna haljina zbog koje su se svi pogledi lijepili za zanosnu Salmu Hayek Salma Hayek u Cannesu Salma Hayek (56) Salma Hayek u Cannesu +1 Salma Hayek u Cannesu

Salma Hayek: Savršena haljina za figuru u obliku pješčanog sata Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 3 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 1 Salma Hayek u Gucciju na Oscarima 2023. godine - 4 +0 Salma Hayek

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju