Glumica Salma Hayek još jednom se pobrinula da svi pogledi budu uprti u nju kada se pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija Salma Hayek u Cannesu Salma Hayek (56) Salma Hayek u Cannesu +1 Salma Hayek u Cannesu

Dio zasluga može se pripisati i glamuroznoj tamnoljubičastoj haljini iza koje stoji modna kuća Alexander McQueen. Gornji dio haljine prati liniju tijela, a krase ga duboki dekolte i raskošni volani na rukavima. Donji dio kreacije čini suknja sirena kroja koja završava kratkim šlepom, a tu je i upečatljivi obrnuti volan na koljenima.

Glumica je izdanje upotpunila impresivnim komadima nakita među kojima je bogata dijamantna ogrlica, a kosu je oblikovala u raskošnu punđu.

Salma Hayek (56) Salma Hayek (56) (Foto: Profimedia)

Inače, glumica je u ovom izdanju stigla na premijeru filma "Killers Of The Flower Moon" redatelja Martina Scorseseja u kojem glume Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Brendan Fraser i Jesse Plemons.Radnja filma odvija se 1920-ih godina i fokusira se na ubojstva pripadnika plemena Osage nakon što je na njihovoj zemlji pronađena nafta.

Ovako se dolazi na crveni tepih: Haljina Catherine Zeta-Jones koja ostavlja bez daha Catherine Zeta-Jones uvijek privlači poglede na crvenim tepisima Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 +1 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 2

Glumici je pratnja na premijer bio suprug François Henri Pinault.

Salma Hayek i  François Henri Pinault Salma Hayek i François Henri Pinault (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju