Došao je još jedan kišni dan, ali i kiša ima svoju čar, zar ne? I ne samo kada se kod kuće ušuškamo pod dekicom i promatramo kapi kiše koje padaju na prozor i slušamo njihov umirujući zvuk, već i kada prošećemo kišnim ulicama. Kišnim Zagrebom prošetala je i plavokosa dama koja je našla savršen način kako unijeti boje u tmurni dan.

U rukama je, osim kišobrana, nosila i dva velika buketa šarenog cvijeća koje je unijelo vedrinu u kišovit i tmuran dan. Prekrasno cvijeće privuklo je pažnju dok je zgodna dama prolazila Splavnicom, malom ulicom koja povezuje Trg bana Jelačića i Dolac, gdje ga je kupila.

Plavokosa dama iz Zagreba s buketima cvijeća na kišni dan - 1 Plavokosa dama iz Zagreba nosila je dva velika buketa šarenog cvijeća (Foto: Patrik Macek/Pixsell)

Nismo mogli ne primijetiti i njezin elegantan stajling sastavljen od crnih hlača i topa te kraćeg sivog kaputa ispod kojeg je nosila sako blijedo ružičaste boje. Jači make-up dodatno je naglasio njezine lijepe crte lice, a velike zlatne naušnice u obliku lista dale su outfitu dašak glamura.

Dama sa špice u svestranim čizmama iz Manga koje izgledaju skuplje nego što jesu Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Street style izdanje sa zagrebačke špice +3 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Kiša nam nikako ne bi trebala pokvariti dan, pa i ako vam raspoloženje nije najbolje i treba vam nešto da se malo razvedrite, možda vam upravo buket lijepog, šarenog cvijeća popravi i uljepša dan.

Plavokosa dama iz Zagreba s buketima cvijeća na kišni dan - 2 Plavokosa dama iz Zagreba pokazala je i elegantan stajling (Foto: Patrik Macek/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju