Pripreme za hit-projekt Nove TV su u tijeku, a gledatelji će uskoro imati priliku vidjeti kako će se 11 parova snaći u najvećem i najzabavnijem plesnom izazovu showa ''Ples sa zvijezdama''.

Galerija Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) +2 Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini binu ''Plesa sa zvijezdama'' dijelit će s Damirom Horvatinčićem, plesnim koreografom, instruktorom sportskog i rekreativnog plesa te državnim prvakom Hrvatske u latinoameričkim plesovima i finalistom brojnih inozemnih i domaćih natjecanja.

Davor Garić, novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin, svoje plesne korake već je počeo uvježbavati u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima.

Poznati glumac Slavko Sobin svoje plesno znanje razvija pak uz plesačicu Gabrielu Pilić, iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) (Foto: Nova TV)

Najpoznatiji hrvatski stilist Marko Grubnić zaplesat će s Elom Vuković, koja se 15 godina bavi plesom te je bila čak dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Profesionalni plesač Marko Mrkić dat će pak sve od sebe da ga ukorak prati njegova plesna partnerica Viktorija Đonlić Rađa, dok će Nives Celzijus svim tajnama plesne umjetnosti podučiti Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) (Foto: Nova TV)

Sonji Kovač dodijeljen je plesni partner Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima sigurno će doprinijeti njihovoj zajedničkoj izvedbi.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći stand-up komičar Ivan Šarić, a uz njega ćemo u showu vidjeti Paulu Jeričević, iza koje je 18-godišnje iskustvo te će se potruditi da svoje znanje što više prenese na svog plesnog partnera. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana, a kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Glumica Ecija Ojdanić okušat će se u plesnom izazovu u društvu Marka Šapine, profesionalnog plesača koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latinoameričkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip-hopom.

Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) (Foto: Nova TV)

Mario Ožbolt plesni je partner glumice Ane Vučak Veljače. Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u zabavnom showu ''Ples sa zvijezdama''. Damir će učiti od diplomirane kineziologinje koja ima veliko iskustvo u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip-hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova, tako da ne sumnjamo da će uz Helenu i Damir izvući iz sebe pokrete za koje nije znao da čuče u njemu.

Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju