Pletene haljine su prave zvijezde jesensko-zimske garderobe, pogotovo duži modeli koji su udobni i štite nas od hladnoće.

Galerija s.Oliver, 119,99 eura Pull&Bear, 25,99 eura H&M, 39,99 eura +12 Stradivarius, 19,99 eura

Pletene haljine nosimo u raznim kombinacijama i u raznim prigodama, a trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele za različite ukuse.

Mi smo ovaj put zavirili u njihovu ponudu i u galeriji na početku teksta izdvojili pletene haljine midi i maksi duže koje prate liniju tijela i izgledaju posebno elegantno.

H&M, 39,99 eura H&M, 39,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ove laskave haljine najčešće su i rastezljive, zbog čega ne pati njihova udobnost. One su kao stvorene za odlazak na posao, ali i prosinačka druženja pred nama za koja ih možete upariti s primjerice čizmama ili gležnjačama na manju ili veću potpeticu.

Ako ste ljubiteljica ženestvenih pletenih haljna koje prate liniju tijela, vrijeme je da se vratite na početak teksta i pronađete najbolji model za sebe.

Glasajte i odaberite najljepšu haljinu s hrvatskih crvenih tepiha u 2023. godini Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Franka Batelić na dodjeli nagrade Zlatni Studio +9 Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu

Za izlaske i svečanije prilike: 20 maksi haljina koje ćemo nositi u prosincu U crnoj haljini uvijek ćete izgledati fantastično H&M haljine, 59,99 eura Dorothy Perkins haljina, 62,50 eura +17 Bershka haljina, 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju