Neobično društvo skupilo se u srijedu navečer na klupici u Ulici Hrgovići u Zagrebu. Netko je ostavio poslagane plišane igračke koje su privukle pažnju prolaznika i znatiželjne poglede, a igračke se ondje nisu našle slučajno.

Galerija Neobično društvo skupilo se na klupici u ulici Hrgovići u Zagrebu - 3 Neobično društvo skupilo se na klupici u ulici Hrgovići u Zagrebu - 1 Neobično društvo skupilo se na klupici u ulici Hrgovići u Zagrebu - 4 +1 Neobično društvo skupilo se na klupici u ulici Hrgovići u Zagrebu

Naime, nepoznati dobročinitelj, ili više njih, ostavio je plišance s ciljem da nekom djetetu uljepša božićne i novogodišnje blagdane, pa su tako medvjedići, zečeki i druge plišane životinjice na klupici strpljivo čekale svoje nove udomitelje.

Blagdansko vrijeme u ljudima i više nego inače probudi želju za dobrim djelima i pomaganjem drugima jer postoje djeca čiji si roditelji ne mogu priuštiti kupovinu darova, zbog čega ovakva gesta ima još veće značenje.

Viktorija Petek dobitnica je volonterskog Oskara za 2020. godinu Volonterka godine Viktorija Petek: "Često ovo što radimo u Malom zmaju bude emotivno, ali plačeš kad te nitko ne vidi"

Nadamo se da je ovo slatko društvance s klupice u Zagrebu pronašlo svoje nove domove i da svakoga od njih sada grle sretne dječje ruke.

Neobično društvo skupilo se na klupici u ulici Hrgovići u Zagrebu - 2 Nepoznati dobročinitelj ostavio je plišance kako bi nekom djetetu uljepšali božićne i novogodišnje blagdane (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju