Postoje oni paketi koje najradije primamo, ali i šaljemo i stvaraju osjećaj uzbuđenja koji je teško opisati. Osjećaj prije dolaska nove haljine za posebnu prigodu, paketa ukusnog omiljenog voća ili maminih kuharskih delicija mnogima je dobro poznat pa smo odlučili evocirati uspomene na one najdraže.

1. Paket od roditelja kada ste od njih udaljeni

Većini studenata i školaraca, a osobito onima iz udaljenijih mjesta, u danima školovanja osobito je omiljeno bilo dočekivanje roditeljskog paketa. To su bile unaprijed naručivane kulinarske želje pakirane u kutije sladoleda, ali uz to bi se uvijek našlo još ponešto s ljubavlju pripremljeno i pakirano. Upravo je taj paket mnogima i dalje na listi najdražih uspomena, ali i na prvome mjestu paketa koje i u starijim danima svi vrlo rado primamo.

2. Domaće delicije koje ne možete pronaći u lokalnom dućanu

Bili to limuni i naranče s Visa koje dolaze baš u vrijeme kada radimo blagdanske kolače ili pak najmirisnije domaće jagode kada ležimo bolesni kod kuće, mirisnim paketima s domaćim proizvodima uvijek ćemo se razveseliti.

Zatvaranje tržnica u pandemiji mnogima je bila pouka kako više cijeniti domaće proizvode, ali s druge strane i prilika za digitalizaciju i njihovu dostavu. Domaći sir kumice s placa, svježe jagode ili jabuke kakve ima samo onaj stariji gospodin s posljednjeg štanda lijevo uvijek mame osmijeh na lice, osobito kada stižu u vrijeme i na mjesto koje odaberemo.

3. Podizači raspoloženja i čari online kupovine

Haljina od koje smo ugrabili zadnji broj, traperice koje si već dugo želimo, omiljeni parfem ili nešto od kozmetike najbolji su podizači raspoloženja. Osjećaj otvaranja iščekivanog paketa, pucketanja zaštitne folije, otvaranja omotnice i isprobavanja naručenog proizvoda toliko je drag da si ga neki žele priuštiti i po nekoliko puta tjedno.

4. Rođendanski paket koji stiže neočekivano

Bili ili ne bili ljubitelji rođendanskih proslava, svoj dan jednom godišnje trebamo barem na neki način obilježiti, a ako još na taj dan stigne (ne)očekivani paketić, nitko sretniji od nas. Sam poklon, a osobito prigodna poruka ili čestitka dodatno će vas razveseliti, pogotovo ako je od nekoga bliskog tko nam ne može biti blizu.

5. Božićni paketi koje ne donosi Djed Božićnjak

Iako još puno dana brojimo, a noći spavamo do mnogima omiljenog blagdana, božićni paketi ostavljaju lijep osjećaj koji traje tijekom cijele godine. U njima mogu biti i domaći proizvodi, i odjeća, i parfemi, ali ljubav kojom su pakirani vrjednija je od onoga što krije šareni papir ukrašen mašnom.

Kako bismo što lakše preuzeli i slali pakete koji nas toliko vesele, Hrvatska pošta osmislila je dostavnu uslugu Paket24 u sklopu s inovativnim uređajem paketomatom, pomoću kojega možemo preuzimati i slati pakete u bilo koje doba dana i noći.

Na cijelom teritoriju Lijepe Naše jedino Paket24 preuzima i isporučuje pošiljke, a osim dostave na kućnu adresu, korisnici usluge Paket24 od sada mogu odabrati i dostavu na paketomat. S obzirom na svakodnevne obveze i užurbani način života, više nećete morati provjeravati radno vrijeme obližnjih poslovnica ili čekati u redovima jer se taj suvremeni uređaj, paketomat, koristi za primanje i slanje paketa kad god vam treba – 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu. Paketomati se nalaze na najfrekventnijim pozicijama u urbanim sredinama.

 

Pretinci različitih veličina u paketomatima moći će skladištiti pakete do 30 kilograma težine, a kao dodatne usluge moći ćemo plaćati pouzećem, uplatiti dodatno osiguranje na paket te besplatno preusmjeriti paket na drugu adresu. Različite kombinacije slanja i primanja kao što su s paketomata na paketomat ili s paketomata u poštanski ured ili na adresu također su mogući.

Osim ubrzavanja i olakšavanja procesa te štednje vremena i osiguravanja privatnosti, takav izbor slanja i primanja paketa epidemiološki je najsigurniji, što najbolje odgovara našim novim navikama.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Hrvatska pošta po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju